Montagebedrijf R. Hoogendoorn

Montagebedrijf R. Hoogendoorn beoordelingen (218)

• Review door Stephan, Zoetermeer
    Beoordeeld op 29 mei 2015
    Kleine rechte keuken met inbouwapp. plaatsen
    Prima vakman. Betrouwbaar, vakkundig, denkt goed mee en geeft goede nazorg. Enige mogelijke verbeterpunt is dat de schriftelijke communicatie wel wat beter kan. Mondeling is er eigenlijk nooit sprake van miscommunicatie. Over de gehele klus (o.a. keuken, badkamer en uitbreiding groepenkast) meer dan dik tevreden!
    Beoordeeld op 26 mrt 2015
    Keuken renovatie 3x3 Laakkwartier
    Rob heeft van te voren een nette offerte gemaakt; Voor een oude keuken waar het hoognodig aan gedaan moest worden. -stukken van de keukenmuren -nieuwe vloer en -gas en waterleiding vernieuwen en omleggen -nieuw meterkast en in frezen van stopcontacten We kwamen daar goed op uit qua kosten, ook werkzaamheden die hij gaande weg extra moest doen van mij, heeft hij niet volledig in rekening gebracht. uit service heeft hij nog aantal vierkante meters betegeld bij het nieuw keukenblad en zelfs een aantal kranen in de badkamer en wc vervangen was ook in de service Als ik een minpunt moet noemen,de keuken is nu ZO NETJES, nu valt de rest van het huis beetje uit de toon,vanwege achterstallig onderhoud moet ik ook aan de rest van het huis beginnen :) Rob montagebedrijf maakt het waar. Top mee gedacht!
  • Review door Roel, Delft
    Beoordeeld op 26 mrt 2015
    Vervangen werkblad, kookplaat, spoelbak en kraan
    Rob heeft prima werk geleverd, de keuken ziet er weer tiptop uit. De klus was mooi snel geklaard en aan het einde is alle rommel ook keurig meegenomen. Een aanrader.
    Beoordeeld op 18 feb 2015
    stucen en gas/elektra aanpassing voor plaatsen nieuwe keuken
    denk goed mee tijdens offerte. werkzaamheden op tijd met kwaliteit en afgesproken prijs uitgevoerd. Niet moeilijk doen als er nog wat extra of andere werkzaamheden bijkomen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 17 nov 2014
    Aanleggen aan- en afvoer waterleiding
    Kon snel een afspraak maken en er werd goed mee gedacht tijdens het voorbereidings bezoek voor de vrijblijvende offerte. Prima werk afgeleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergentheim
    Beoordeeld op 16 nov 2014
    Renoveren bijkeuken
    Er is meegedacht met wat nodig was om van een rommelhok een nette bijkeuken te maken. Daarvoor is meer werk verricht dan aangevraagd was. We zijn tevreden met het resultaat.
  • Review door Joe, Den Haag
    Beoordeeld op 22 okt 2014
    Elektra aanpassen
    Rob heeft met me meegedacht en bleek erg flexibel toen mijn planning uitliep. De paar dingen die niet helemaal naar mijn zin achterbleven, waren vooral door mijn eigen toedoen en zijn bovendien alsnog opgelost. Rob heeft zich aan de prijs gehouden en stelt zich voortdurend beschikbaar op. Dat is erg fijn als je zoals ik geen ervaring hebt met verbouwen. Top dus!
  • Review door maria, Zoetermeer
    Beoordeeld op 30 jul 2014
    keuken monteren 3m
    Zeer vriendelijke en aangenamen mensen. Meedenkend, snel, betrouwbaar. Heel blij met het resultaat!