Montagebedrijf At your service

Montagebedrijf At your service beoordelingen (145)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Harkstede
    Beoordeeld op 29 nov 2016
    Radiator plaatsen op zolder
    We hebben een extra radiator laten plaatsen op de zolder. Dit heeft hij in een uur prima gedaan. Wij zijn tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Uithuizen
    Beoordeeld op 22 nov 2016
    Plaatsen nieuwe cv met vloerverwarming
    In eerste instantie komt hij goed en netjes over. Komt op tijd voor het opnemen van het werk en maakt een offerte. Na de klus aan hem gegund te hebben maakt hij zijn werk klaar. Wel moesten we hem bellen dat niet alle afvoerbuizen waren aangesloten. Kan gebeuren. Ook meerwerk gegeven op nacalculatie. Toen de factuur bij ons kwam schrokken we hij was 50% duurder dan begroot. ( zonder meerwerk ) na wat heen en weer gesteggel kon er ca 25% van af. Reden teveel berekent. Nu hoop gezeur over de rest. Steeds zeggen dat het offerte bedraag kunnen afwijken. Vertrouw zijn offertes dus niet hij factureert meer en dreigt met incasso
    (Bewerkt op 23 nov 2016)

Beste Mvr. Zwarts, Vriendelijk dank voor u review, maar hier zou ik graag enige dingen bij willen voegen die u vergeten bent. De orginele offerte is voor 1,5 dag werkuren en Euro 2 aan kleinmateriaal Dit op basis van u aangave, dat al het materiaal voor zowel de cv ketel als ook de vloerverwarming aanwezig zou zijn, en er niets ontbreekt. Echter werd bij de installatie duidelijk dat niet alles was meegeleverd, wat ik u ook heb laten weten, waarop u mij zij dat ik ze dan van mij zelf maar moest gebruiken en op de factuur maar moest berekenen, immers moest de cv klaar. Toen kwam het probleem met het aansluiten van de bijde pompen, waarvan de leverancier zelfs niet eens wist hoe ze moesten worden aangesloten, daar het installatieschema niet duidelijk was. Hierop heb ik een week moeten wachten, en heb nog eens 3 uur extra van mijn tijd moeten gebruiken voor de installatie. Uiteraard was ik zeer blij met het extra werk wat ik van u heb gekregen, en heb dit samen met de andere offerte naar u gefactureerd. Natuurlijk is het bedrag dan hoger, als op de orginele offerte, en snap dat u hiervan schrikt, daarom hebben ik de factuur in 2 opgesplitst, zodat u hiervan een beter overzicht zou hebben, betaling van extra werk was toen geen probleem. Nu is de orginele offerte hoger uitgevallen, daar ik natuurlijk extra materiaal moest gebruiken en werkuren waar ik geen rekening mee had kunnen houden. U maakt dit niks uit en houd vast aan de orginele offerte. Ik heb u uit klantvriendelijkheid de 3 extra werkuren in mindering gebracht, daar ik niks aan een boze klant heb ( Euro 175,- ) Dit is u aanschijnendnog niet genoeg, en nu wil u mij ook nog eens met de materiaalkosten van omgerekend Euro 2,- laten zitten ? En als dank voor de in mindering gebrachte uren, geeft u hier ook nog eens een review af die niet klopt, omdat u mij het extra materiaal niet wil betalen ? Nogmaals ik ben niks afgeweken van de orginele offerte, afgezien van het extra materiaal wat ik moest gebruiken, wat ik ook aan u heb doorgegeven. En dat er op een gegeven moment een deurwaarder word gestuurt, is niks meer als logisch, daar dit de normale gang van zaken is, als een rekening niet word betaald. M.v.g

Reactie geplaatst 23 nov 2016
  • Review door Laurens, Ubbena
    Beoordeeld op 22 nov 2016
    Gaskachel controle/reparatie
    We zijn erg tevreden. De monteur kwam op de afgesproken tijd langs, heeft 3 gaskachels schoongemaakt en zelfs nog wat advies gegeven voor veilig gebruik. De prijs viel lager uit dan verwacht.
  • Review door Marijn, Marum
    Beoordeeld op 18 nov 2016
    Plaatsen radiator garage
    Alles goed en snel verlopen, volgens de van te voren opgegeven
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sappemeer
    Beoordeeld op 27 okt 2016
    Onderhoud CV ketel
    De monteur was ruim op tijd. Werkte snel en liet alles goed achter. Was vriendelijk. Zeker aan te bevelen.
  • Review door Ester, Groningen
    Beoordeeld op 21 okt 2016
    Vervangen radiator + vastzetten badkamerkraan
    Prima en snelle service. Van tevoren een duidelijke offerte en daar ook niet vanaf geweken. Netjes en snel gewerkt, kortom dik tevreden!
  • Review door Arjan, Assen
    Beoordeeld op 20 okt 2016
    Servicebeurt - onderhoud CV ketel (Intergas Kombi Kompakt HR)
    Supersnelle reactie op mijn aanvraag. Keurig van te voren een prijsopgaaf zodat je direct weet waar je aan toe bent en geen verassingen acheraf. Kan dit bedrijf iedereen aan bevelen en ik als ik nog mensen ken die een vakman zoeken voor werk aan de CV ketel zal ik montagebedrijf At your service zeker aan hun doorgeven. De monteur is netjes en legt precies uit wat hij gaat doen en wat hij heeft gedaan. Ook een goed advies over het ontluchten en bijvullen van de ketel. Kortom ik ben zeer tevreden en voor het komende onderhoud en op termijn vervanging van mijn ketel weet ik wie ik moet inschakelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Warffum
    Beoordeeld op 19 okt 2016
    Goten schoonmaken en lek repareren of vervangen
    Ik heb een zeer slechte ervaring. De klus werd slechts gedeeltelijk uitgevoerd (niet volgens de offerte) maar de factuur die ik ontving was wél volgens de offerte. Omdat dit op een misverstand moest berusten vroeg ik om een nieuwe factuur maar dat leverde nog veel meer onduidelijkheid op; er werd danig gegoogeld met uren en tarieven. De oorspronkelijke factuur zou zelfs te laag zijn geweest. Ik heb nogmaals geprobeerd er in goed overleg uit te komen en steeds gezegd dat ik een eerlijke prijs wil betalen voor geleverde diensten, ben er niet op uit het bedrijfje het vel over de oren te halen. Niets hielp. Tenslotte heb ik een bedrag overgemaakt dat nog steeds een stuk hoger ligt dan alle andere aanbieders voor dezelfde klus vragen en gezegd dat als meneer niet tevreden is we elkaar dan bij de rechter maar verder moeten spreken. Er waren zoveel goede reviews dat mijn vertrouwen was gewekt maar ik ben zeer teleurgesteld in de handelswijze van At your service.... .

Beste Mevrouw Bakker Vriendelijk dank voor u review. Graag wil ik nogmaals de details van de offerte bespreken, 6 meter goot schoonmaken, van binnen en van buiten voor 80 euro ex btw per kant ( zie nogmaals u eigen bevestiging en text ) hierbij zouden evt. Reparatie kosten nog bij komen voor lekkages die worden gevonden of aanwezig waren. Deze waren er dus niet, dus was het niet nodig deze in rekening te brengen. Zomee het een totaal van 160 euro voor bijde kanten zou gaan kosten, waar u tenslotte ook voor heeft ondertekend. Na het sturen van de factuur, was u het afgesproken bedrag ineens te hoog en wou u een nieuwe offerte, die u ook heeft gekregen. Hierop hebben wij duidelijk 2,5 werkuren in rekening gebracht die we nodig hadden de goten te reinigen, en de voorrijkosten, wat u dan uiteindelijk 8 euro zou besparen. Ik denk niet dat ons bedrijf zich hoeft te schamen voor zijn uurtarief en al helemaal niet in de duidelijkheid die word gegeven bij het afgeven van offertes en/of de details hiervan. Bij ons word alles op de juiste manier gefactureerd, tot op de laatste koppeling kan de klant bij ons zien wat hij voor zijn geld heeft gekregen ( zie ook eerdere reacties) Mvg At Your service

Reactie geplaatst 19 okt 2016