Montagebedrijf At your service

Montagebedrijf At your service beoordelingen (145)

• Review door Trudy, Appingedam
    Beoordeeld op 28 feb 2017
    Plaatsen nieuwe verwarmingen
    Goede service en zeker goed werk afgeleverd. Na plaatsing bleek er een probleem te zijn met weglopend water, contact opgenomen en binnen 2 dagen kwam hij langs om op zoek te gaan naar het probleem en te verhelpen. Zeker een aanrader niet alleen qua werk maar ook qua prijs.
  • Review door Marianna, Wagenborgen
    Beoordeeld op 28 feb 2017
    Knelkoppeling en radiator vervangen
    Pierre is een aardige en vrolijke monteur. Werkt netjes en vlot. Mijn probleem was zo verholpen. Radiator vervangen en lekkende koppelingen vervangen. Alles weer netjes achter gelaten. Als ik weer iets moet mbt CV/radiatoren neem ik hem zeker weer. Bedankt Pierre!
  • Review door Jaap, Haren
    Beoordeeld op 22 jan 2017
    Verplaatsen/verwijderen radiatoren
    De klus was het verplaatsen van twee radiatoren en aanleggen van extra leidingen. De uitvoering duurde iets langer dan vooraf geoffreerd, maar de vakman heeft niet alle extra kosten in rekening gebracht, dus dat was een prima oplossing. En ook met de extra kosten was het nog steeds een goede prijs wat ons betreft. De volgende dag bleek er nog een (hele) kleine lekkage te zijn, maar dat heeft de vakman na 1 telefoontje heel snel opgelost (kwestie van iets strakker aandraaien). Ik ben al met al heel tevreden over de vakman en de uitvoering, en zou hem ook aanraden aan anderen.
  • Review door Mariska, Groningen
    Beoordeeld op 22 jan 2017
    Hulp gezocht voor ophangen designradiator badkamer
    Opdracht kon op korte termijn al worden uitgevoerd. Goede service, goedgehumeurde vakman. De vakman kwam zelf met goede oplossingen toen bleek dat 'mijn' materiaal niet goed aansloot en niet volledig was, zonder er extra vergoeding voor te vragen. Opdracht is netjes uitgevoerd. Al met al erg goede ervaring met At Your Service!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kropswolde
    Beoordeeld op 5 jan 2017
    Verplaatsen waterkraan
    Klus goed en snel uitgevoerd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoogezand
    Beoordeeld op 4 jan 2017
    Verplaatsen cv ketel van begane grond naar kelder
    Nette manier van communiceren. Duidelijk in wat er gebeuren moest. Heldere factuur met goede prijs.
  • Review door Henri, Groningen
    Beoordeeld op 25 dec 2016
    Lekkage dakgoot repareren, 1 naad.
    Snel gereageerd; Komt op tijd; Klantvriendelijk; Vlotte werker; Schappelijke prijs.
  • Review door Sandra, Groningen
    Beoordeeld op 18 dec 2016
    Vervangen oude radiator badkamer door designradiator
    Snelle reactie op de advertentie en de klus was binnen een week gefixt! Snel, betrouwbaar en voor een goede prijs! Ook bereid om meer klussen te doen dan oorspronkelijk in de advertentie stonden, ziet er allemaal prima uit! Erg tevreden!