Review door Werkspot-gebruiker uit HarenWerkspot-gebruiker uit HarenBeoordeling: 4 van 5Beoordeeld op 30 sep 2015radiatorknop is verroest en lekt
Review door Rolf, Noord-SleenRolf, Noord-SleenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 14 sep 2015Leveren en plaatsen van een zinken mastgootPrima communicatie, precies volgens planning en afspraak uitgevoerd. We zijn zeer tevreden!
Review door Tim, Oude PekelaTim, Oude PekelaBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 31 aug 2015mos verwijderen op dakZeer goede service, vriendelijk en houd zich aan de afspraken. Zeer aan te bevelen.
Review door brent, Groningenbrent, GroningenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 28 aug 2015Cv leiding aanleggen + in bedrijf stellen ketelVriendelijke man, keurig op tijd, netjes achter gelaten. Eerste indruk is vakwerk. Cv doet het goed. De echte test komt van de winter. Nette prijzen en doet wat hij zecht
Review door Werkspot-gebruiker uit GroningenWerkspot-gebruiker uit GroningenBeoordeling: 5 van 5Beoordeeld op 27 aug 2015Aansluiten vaatwasserVriendelijk en vakkundig! Mijn vaatwasser is snel en goed aangesloten. Ik kan deze klusman aanbevelen.Reactie van de vakman:Dank U voor de review, en veel plezier van de aangesloten vaatwasser.Reactie geplaatst 27 aug 2015