Mijn opdracht was leidingwerk van een cv radiator verleggen naar een nieuwe locatie en in mijn technische ruimte expansievat verplaatsen. (het laatste na overleg met Pierre gezien het werk voorspoedig ging)
Pierre was op tijd en kwam kijken naar de huidige situatie. Ik hoefde geen radiatoren online te bestellen, via zijn leverancier liet hij 2 nieuwe verticale radiatoren leveren naar mijn huis. Het slijp- en leidingwerk was zeer netjes gedaan, en dat was nodig gezien hij vlak langs bestaande elektriciteits leidingen moest werken in beton.
De radiatoren werden snel geplaatst, gecontroleerd en opgeleverd. Ben hier erg tevreden mee.
In mijn technische ruimte heb ik dankzij het verplaatsen van de expansievat extra ruimte om een wasdroger te plaatsen. Hier ben ik tevens erg blij mee. Mocht ik in de toekomst nog werk laten verrichten aan mijn cv, zal ik zeker Montagebedrijf At your service bellen.
Op de foto resultaat van het verwijderen van de radiator die links aan de lange zijde zat en de nieuw geplaatste vertikale radiator.