Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door Bram, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 11 jun 2011

Aanleggen tuin van 11 bij 5 meter

Door omstandigheden waar Lavande geen enkele invoed op had heeft de aanleg van onze tuin wat vertraging opgelopen, maar door de flexibiliteit en perfecte planning van Lanvande is het gelukt de tuin binnen een week helemaal klaar te hebben! Wij zijn erg tevreden met het resultaat, mede omdat Lavande met ons meegedacht heeft over o.a. de hoogte van de bloembak! Dirk bedankt! Groetjes Bram en Kim
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Barendrecht
    Beoordeeld op 23 mei 2011

plaatsen schutting

Netjes en op tijd uitgevoerd, geheel volgens opgave.
  • Review door Peet, Barendrecht
    Beoordeeld op 20 mei 2011

graag offerte

Gisteren is onze, via werkspot.nl geplaatste opdracht uitgevoerd door de Fa. Lavande. Alles keurig netjes en volgens afspraak gedaan. Prima werk geleverd, de tuin ziet er een heel stuk netter uit. Wij zijn dik tevreden over het geleverde werk, tegelwerk keurig aangeveegd en alle rommel netjes opgeruimd. Dirk gaf ook nog ongevraagd advies over het behandelen van de diverse planten. Beslist een aanrader. Dirk (en ook je vader) hartelijk dank voor het geleverde werk en de vervolgopdracht (voortuin) komt er aan. Groeten, Peet en Syl Soeters
  • Review door Alies, Capelle aan den IJssel
    Beoordeeld op 30 mrt 2011

Kleine tuinwerkzaamheden

Prima werk geleverd, erg tevreden over. Goede tips gegeven mbt verlichting en aangebracht, ook service gegeven.
  • Review door J.L>, Gorinchem
    Beoordeeld op 17 mrt 2011

Beschoeiing renoveren

Lavande heeft mij uitstekend geholpen met de beschoeiing van mijn volkstuin. Ze adviseerden een voor dit doel voordelige en tegelijk degelijke uitvoering; ze waren zonder meer de laagste aanbieder. Binnen enkele weken kwam de uitvoering snel en vakkundig tot stand, met een prachtig resultaat. Daarbij gaven ze me ook nog allerlei handig advies voor kleine tuinproblemen. Bij een volgend karwei kies ik zeker weer voor Lavande! Daarom: op alle onderdelen een 10!
  • Review door H.C., Barendrecht
    Beoordeeld op 15 mrt 2011

Voortuin o.a. bestraten met sierstenen

100% tevreden!! Dhr. Dirk Hoek is een zeer deskundige vakman. Hij denkt ook mee met de klant en geeft zijn advies, want wij zouden nooit op het idee zijn gekomen om de siertegels door te laten lopen voorbij de voordeur. En wij zijn blij dat wij zijn raad hebben opgevolgd. Het resultaat mag er echt zijn. Dirk houdt zich aan zijn afspraak (je hoeft niet lang wachten) hij heeft een redelijke prijs op gegeven, goed uitgelegd wat en hoe hij het zou doen, en twee dagen later kwam hij de tuin betegelen en had er nog verschillende tips voor ons. Dus al met al is alles tot onze grote tevredenheid gedaan. Zonder meer zouden wij Dirk Hoek aan familie en kennissen aanraden en als wij weer iets in de tuin of bestrating te doen hebben zullen wij het beslist door Dirk Hoek laten aannemen. Op alle punten een dikke 10. Kijk nou zelf.!!!
    Beoordeeld op 15 mrt 2011

Afvoeren van een omgewaaide boom

Snelle reactie op de aanvraag en snel kunnen starten. Goed werk geleverd. Betrouwbaar.
  • Review door Klaas, Hellevoetsluis
    Beoordeeld op 19 feb 2011

Kronkelwilg snoeien/inkorten

Uitstekende ervaring. Werk is snel en deskunidig uitgevoerd binnen de tijd en budget. Daarnaast heeft de heer Hoek ook nog nuttig advies gegeven en was niet te beroerd om ook nog extra service te geven door wat extra takken klein te maken. Voor een volgende klus zou ik hem zeker weer vragen!
  • Review door Sylvana, Spijkenisse
    Beoordeeld op 17 feb 2011

Dak Terras/Tuin leegruimen

Goede vakmannen weten goed waar ze mee bezig zijn en denken ook mee. Mocht ik in de toekomst weer wat moeten doen op het dakterras zal ik ze zeker weer bellen!
  • Review door Marcel, Oud-Beijerland
    Beoordeeld op 19 jan 2011

Houten terras en schutting plaatsen

Wij hebben hele goede ervaringen opgedaan met Dirk èn zijn vader Joop. Bij alle zaken waar wij een cijfer voor konden geven hebben wij een 10 aangevinkt omdat alles gewoon naar wens verliep! Overleg, planning en betrouwbaarheid , alles liep perfect met als resultaat een mooie schutting en houten terras wat perfect en stevig ligt. Wij wilden in het terras nog ruimte voor bomen en deze zijn, net als het hele terras, zeer netjes afgewerkt, dus raden wij dit bedrijf zeker aan. Als we nog eens een klus in de tuin gaan doen kloppen we zeker bij Dirk en zijn vader Joop aan! Marcel & Tina Lagendijk