Lavande aanleg & Tuin onderhoud

Lavande aanleg & Tuin onderhoud beoordelingen (288)

• Review door A.P., Schiedam
    Beoordeeld op 19 jan 2012

Schutting(deur) rechtzetten + nieuw slot

Dirk heeft de opdracht uitstekend uitgevoerd. Hij gaf vanaf het begin de beste adviezen en wilde ook het beste resultaat bereiken. Dirk is prettig in de omgang, komt zijn afspraken na en heeft zijn zaken goed op orde. Kortom, een aanrader!
  • Review door Joanneke, Sliedrecht
    Beoordeeld op 29 dec 2011

tuindeur repareren

Prettig, je wordt goed geinformeerd en eventuele aanpassingen worden direct uitgevoerd.
  • Review door C., Gouda
    Beoordeeld op 17 nov 2011

hekwerk om vlonder

Lavande is een goed bedrijf die positief meedenkt. Komt zijn afspraken goed na, komt op tijd en is flexibel. Is een prettig bedrijf die een zeer goede kwaliteit aflevert. Hij heeft bij ons een mooi hekwerk afgeleverd die afgelopen zomer zijn diensten heeft bewezen. Ik reageer wat laat omdat het mij eerst niet lukte om een referentie te geven (dit ivm met de internet site).
  • Review door Pepijn, Rotterdam
    Beoordeeld op 25 okt 2011

Schutting vervangen

• Review door Simone, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 5 okt 2011

deel voortuin inrichten met kiezel

Ik ben helemaal in mijn nopjes met mijn "nieuwe" voortuin. Ik had een ontwerpje in mijn hoofd en samen met Dirk is dat nog wat verfijnd. Het resultaat mag er wezen en het werk is keurig en vlot uitgevoerd. Samen met zijn vader, die op zijn oude dag nog best zwaar werk verzet! Dirk is prettig in de omgang en heeft verstand van zaken. Daarbij levert hij kwaliteit, zowel in uitvoering als in geleverde materialen. Ik heb Dirk ook nog gevraagd voor een boompje in mijn achtertuin en hij gaat me helpen met het onderhoud in het voorjaar. IK vind Lavande wel een aanrader!
  • Review door René, Rotterdam
    Beoordeeld op 27 sep 2011

Achtertuin bestraten

Dirk en zijn vader zijn twee dagen bezig geweest om onze tuin netjes te bestraten. En netjes is het geworden! Nette offerte, keurig op tijd, goed meedenken met de wensen van de klant. Erg hard gewerkt en heel erg veel respect voor zijn vader! Al met al een tuin om trots op te zijn dankzij de mannen van Lavande. Bedankt Dirk en vader!
  • Review door H.W., Moordrecht
    Beoordeeld op 22 sep 2011

Plaatsen houten tuinpoort incl. palen en montage beslag

Snel, creatief en degelijk. Zijn ter plekke de situatie komen bekijken, hebben meegedacht over de beste oplossing, en een goed gespecificeerde offerte afgeleverd. Poort met tussenstuk geleverd en netjes geplaatst tegen opgegeven prijs. Alles was heel snel geregeld, zoals we graag wilden. Wij zijn erg tevreden!
  • Review door Anna, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 sep 2011

Wortelkluiten verwijderen

In een hoog tempo is deze lastige klus geklaard. Netjes afgewerkt, prima!
  • Review door Peter, Rotterdam
    Beoordeeld op 8 sep 2011

Gras zoden, bestrating en boomstam verwijderen

Over het algemeen goed. Komt zijn afspraken na en denkt met je mee. In eerste instantie had hij een rand niet helemaal naar onze zin gedaan maar dat heeft hij uiteindelijk ook weer netjes aangepast.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Papendrecht
    Beoordeeld op 12 aug 2011

Sierbestrating achtertuin

We zijn zeer tevreden over de uitvoering van onze opdracht door Lavande. De contacten verliepen vlot. Er werd goed geluisterd naar de wensen en creatief meegedacht en geadviseerd. Het werk is heel vakkundig uitgevoerd en het werktempo ligt hoog.