Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door Frank, Tilburg
    Beoordeeld op 11 okt 2017
    Dakraam plaatsen
    Zeer goed, prima vakwerk en alles netjes opgeruimd. Vriendelijke man.
  • Review door Hans, Helmond
    Beoordeeld op 14 sep 2017
    Vervangen 4-pans dakraam
    Het plaatsen en aftimmeren van het dakraam Windstar 55cm x 98cm is snel en zeer netjes uitgevoerd.
  • Review door Peter, Breda
    Beoordeeld op 3 sep 2017
  • Review door Brigitte, Kaatsheuvel
    Beoordeeld op 31 jul 2017
    Dakraam plaatsen
    Keurig uitgevoerd! Een dakraam geplaatst. Alles netjes achtergelaten. Wim weet wat hij doet, geeft goede uitleg, een echte vakman. Wij zijn erg blij met het resultaat! Mochten we weer een klus hebben laten we het zeker weer door hem doen.
  • Review door Aniek, Eindhoven
    Beoordeeld op 7 jul 2017
    Dakraam monteren en aftimmeren
    Wim heeft kennis van zaken en levert top werk! Alles netjes opgeruimd. Wij zijn blij!
  • Review door Aarti, Eindhoven
    Beoordeeld op 15 jun 2017
    dakraam vervang
    Werk goed en netjes. Heb hem ook aanbevolen bij me buren. En het is een eerlijke en betrouwbare man
  • Review door Nicky, Heeswijk-Dinther
    Beoordeeld op 13 jun 2017
    Dakraam plaatsen
    Zeer tevreden, hoewel het dakraam niet door het gat van de vlizo trap paste heeft Wim mee een oplossing bedacht zodat het raam alsnog geplaatst kon worden. Erg netjes afgewerkt. Bedankt Wim!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Weert
    Beoordeeld op 5 jun 2017
    vervangen zolderraam
    precies gedaan wat ik wilde. Goede communicatie, netjes gewerkt, denk mee, stelt vragen als het niet duidelijk is, ruimt alles netjes op!, uitstekend werk geleverd.
  • Review door Kees, Helvoirt
    Beoordeeld op 1 jun 2017
    Dakraam vervangen.
    Prima werk geleverd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 9 mei 2017
    Plaatsen twee dakramen
    Uitstekend werk verricht. Heeft twee dakvensters geplaatst type Winstar. Goede kwaliteit vensters voor een mooie prijs. Hield zich netjes aan de gemaakte afspraken en gaf gevraagd advies over eigen kluswerk.