Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door Lydia, Oss
    Beoordeeld op 5 okt 2016
    dakraam (16 pans) vervangen
    Goede ervaring. Nette en vrolijke man. Komt op tijd. Je zit niet uren te wachten. Neemt de tijd voor de klus. Ruimt alles netjes op.
  • Review door Bertranda, Weert
    Beoordeeld op 18 sep 2016
    Dakraam plaatsen in nieuwbouw woning
    Een zeer bekwame vakman die mooi werk levert. Zeer vriendelijk,netjes en punctueel. Uiteindelijk 6 ramen geplaatst en volgende klus bij ons alweer in de pocket. Zeer zeker aan te bevelen.
  • Review door Ruben, Berkel-Enschot
    Beoordeeld op 26 aug 2016
    Velux dakraam plaatsen
    Wim heeft uitstekend werk geleverd en daarnaast ook alles keurig opgeruimd! Bedankt!
  • Review door Jurgen, Baarle-Nassau
    Beoordeeld op 5 aug 2016
    Tuimeldakraam in schuin dak
    Zeer bekwame vakman, gaat snel en terdege te werk, neemt afval mee. En dat voor een prima prijs.
  • Review door Jeroen, Eindhoven
    Beoordeeld op 30 jul 2016
    Plaatsen dakraam 114 x 118
    Goed werk geleverd.Aanrader!
  • Review door Dennis, Meteren
    Beoordeeld op 25 jul 2016
    Dakraam plaatsen op zolder
    Snel geklaard en netjes opgeruimd.
  • Review door Huub, Valkenswaard
    Beoordeeld op 23 jun 2016
    Vervangen van 4 Ubbink dakramen door Velux dakramen.
    Onlangs heeft Wim de Jong bij ons onze oude Ubbink dakramen vervangen door Winstar dakramen elk met verduistering en hor. De 1e dag zijn de 4 dakramen vervangen. De 2e dag is de binnenafwerking ter hand genomen incl. plaatsen van de horren. Wim heeft zich veel moeite genomen voor de afwerking, ons huis is gebouwd in 1881, niet alles loodrecht dus. Het contact vwb de aanbesteding verliep zeer soepel. De afspraken, duidelijk geformuleerd in de offerte, zijn nagekomen. Als u een dakraam wilt plaatsen dan beveel ik Wim ten zeerste aan. Huub Renon
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 11 jun 2016
    dakraam plaatsen
    Wij zijn zeer tevreden met het werk (dakraam) dat Wim geleverd heeft. Netjes volgens afspraak en keurig afgewerkt. Wim contacteerde dat er een klein defect was in het rolgordijn. Ook dit probleem heeft hij netjes met de leverancier opgelost en gisteren is hij een nieuw rolgordijn komen plaatsen.