Klusbedrijf de Jong

Klusbedrijf de Jong beoordelingen (196)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 28 mrt 2023
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; 4-pans ruit vervangen
    Levering en plaatsing van een nieuw dakraam. Duidelijke afspraken over datum van en de uitvoering zelf. Ook goed kunnen overleggen t.b.v. verdere isolatie in de toekomst.
  • Review door John, Valkenswaard
    Beoordeeld op 1 mrt 2022
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen: 1 raam; Dakraam verwijderen dichtm...
    Ivm installatie zonnepanelen dakraam laten verwijderen, pannenlatten bevestigd, folie vastgeniet en ca. 15 pannen gelegd. Kapotte dakpan verderop het dak ook meteen vervangen (extraatje). Binnenkant niet afgewerkt zoals afgesproken (doe ik zelf). Reageerde snel, kon volgende dag al uitvoeren. Harde werker. Gedemonteerde dakraam netjes meegenomen. Zelf heb ik klein afval opgeruimd en gestofzuigd. Prijs was denk ik redelijk en waarschijnlijk vinden zeel andere bedrijfjes deze klus niet interessant genoeg. Wel opmerkelijk dat hij geen ladder bij zich had maar is via het raam van de dakkapel naar de andere kant van het dak geklommen (hor helaas kapot gegaan maar was al oud en aan vervanging toe). Toen hij was vertrokken ontdekte ik dat hij een ongebruikte kitspuit (was niet nodig omdat hij de folie heeft geniet) was hij vergeten. Snel gebeld zodat hij hem nog kon ophalen. Eerlijkheid duurt het langst. Klus geklaard in ca. 2 uurtjes.
  • Review door Mayk, Rosmalen
    Beoordeeld op 7 mei 2021
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen en leveren
    Ik kan niet anders stellen dat Wim zijn werk, en dus mijn klus wat bestond uit het aanbrengen van een dakraam van 94 x 160, prima uitvoert. Hij is kundig, levert een prima resultaat en is ook nog eens prettig in contact. O ja, hij denkt ook nog mee met over andere werkzaamheden zoals het aanbrengen van een vaste trap naar de vliering met een wandje.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 16 apr 2021
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Heel tevreden. Goede communicatie, keurig afspraken nagekomen. Fijn meegedacht, Netjes gewerkt en top resultaat. Zelfs de pakketjes aangekomen toen we even weg waren :) Ik heb klusbedrijf de Jong al voor volgende klus gevraagd.
    (Bewerkt op 20 apr 2021)

Hoi , Bedankt voor je mooie punten

Reactie geplaatst 20 apr 2021
  • Review door Bas, Nuenen
    Beoordeeld op 15 apr 2021
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Goede communicatie (dank je wel Jeannette), goede planning, snel en heel erg netjes gewerkt. Wim heeft oog voor detail, werkt netjes en laat alles schoon achter. Ik ga Wim zeker nog vragen voor andere klusjes in huis
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 21 dec 2020
    Dakraam of lichtkoepel plaatsen : 1 raam; Dakraam plaatsen
    Allereerst kreeg ik een uitgebreide offerte met alle mogelijkheden en duidelijke, alles inclusieve, prijzen. Vervolgens werd het raam snel geplaatst en vakkundig afgewerkt. Binnen een week was alles geregeld. Super!