Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Arjen, Zoetermeer
    Beoordeeld op 3 sep 2018
    Nieuwe verdieping stucen. 21 + 65 m2
    2 klussen laten doen door Klusanders. Muren stucen en plafond stucen. Beide projecten konden op korte termijn uitgevoerd worden, op de dag dat mij het beste uitkwam. Allebei binnen een dag afgerond. De stucers waren beide keren Bulgaren, die weinig tot geen Nederlands of Engels spreken, maar voor stucwerk is dat geen probleem, gewoon aanwijzen wat je wilt en dan begrijpen ze het wel.
  • Review door Bas, Haarlem
    Beoordeeld op 23 aug 2018
    stucwerk bovenverdieping
    Ik kan Klusanders niet aanraden. Kwaliteit van het werk kan ik niets over zeggen want zover is het nooit gekomen. Tot 2x toe is Mostafa zijn afspraak niet nagekomen. De eerste keer kwam hij niet op dagen. Telefonisch hield hij een betoog over hoe vervelend hij het vond dat er iets mis was gegaan in de planning en dat echt een vergissing was die hij goed wilde maken. Nieuwe afspraak gemaakt voor na onze vakantie, bevestigd via whatsapp. Op de afgesproken dag echter weer geen stucadoors. Hierdoor onnodige vertraging opgelopen tijdens onze verbouwing. Als ik het kon geven...Communicatie en Algemene betrouwbaarheid: 0 sterren.
  • Review door Sietske, Utrecht
    Beoordeeld op 7 aug 2018
    stucadoor
    Hele appartement laten stuken. Goede kwaliteit stukwerk. Ze konden aan de gang wanneer het voor mij uit kwam.
  • Review door Luc, Tilburg
    Beoordeeld op 26 jul 2018
    Woning stucen
    In goed overleg een startdatum bepaald. Mannen waren elke dag stipt op tijd. Hoewel de klus veel groter bleek dan we in eerste instantie dachten, hebben de mannen zonder mokken het werk gedaan. In drie dagen ruim 550m2 glad gemaakt. Ik ben over het resultaat ook erg te spreken. Dank je wel! in
    Beoordeeld op 25 jul 2018
    Stucen gehele woning
    Ervaring was goed. Mooi stucwerk. Frezen leidingen ziet er goed uit. Strak gestuct, schilderwerk van plafond is op de ochtend zelf afgebeld ivm ziekte van schilder. Toen echter snel met alternatieve datum gekomen. Gezien mijn schema ervoor gekozen om zelf plafond te schilderen. Over het algemeen tevreden over Mustafa. Goede bereikbaarheid en flexibel! Ik zou opnieuw zaken doen met klusanders.
  • Review door Kay, Rotterdam
    Beoordeeld op 24 jul 2018
    stucwerk
    Klusanders heeft prima werk geleverd. Bij Mostafa is de klant koning. Hij zoekt naar oplossingen en het opgeleverde werk zag er goed uit. Volgende keer vraag ik hem weer.
  • Review door Kelly, Utrecht
    Beoordeeld op 21 jul 2018
    Stucwerk appartement 70m2
    Vrijdag de klus op Werkspot gezet en maandag is de stukadoor gestart. Ziet er super strak uit. Communicatie was zeer goed.
  • Review door Ilse, Leerdam
    Beoordeeld op 18 jul 2018
    Stucen van plafond woonkamer en keuken en muren van de keuken
    Na alle goede reviews Mostafa uitgenodigd om te komen kijken om de klus door te nemen : - Maandag afgesproken, geen Mostafa ook niets van zich laten horen, gebeld blijk dat hij in Frankrijk zat - Dinsdag afgesproken, geen Mostafa een uur voor tijd belde hij dat hij een beetje ziek was - Zaterdag afgesproken, geen Mostafa, gebeld na een uur was hij er Punten doorgenomen en de klus zou uitgevoerd worden door 3 van zijn mannen. De heren kwamen op een warme dag, ze waren niet netjes en kwamen steeds vragen om koud water (terwijl ons huis een bouval is zonder koelkast). Aan het einde van de dag hebben ze een hele grote bende achtergelaten, alles zat eronder en in de tuin lagen overal sigaretten en eten. Na een paar dagen zagen we hoe slecht het was gestuct, we hebben1,5 weken geschuurd om het iets netjes gekregen, maar het lukte niet om er iets van de maken (zat op sommige plekken 1,5cm!! in) daarnaast verschenen er allemaal scheuren. Mostafa gebeld voor een afspraak, zondag stond hij op de stoep. Bevestigd dat het er niet netjes uit zag en dat hij iemand langs zou sturen zaterdag, zaterdag geen mannen. Weer gebeld en eindelijk waren ze er, wederom kortaf en het zag er niet uit, na een poging ze vriendelijk te verzoeken om het iets netter af te werken maar het alleen erger werd de mannen weggestuurd. Wederom een halve dag schoongemaakt. Mostafa weer gebeld en hij zou de mannen nog een keer sturen. De laatste keer hebben ze het iets netter gemaakt (hier kunnen we nog wel iets van maken), maar wederom eten in de tuin en een halve dag schoon moeten maken. Ik raad Klusanders bij niemand aan, we doen veel met werkspot en ben altijd tevreden, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt.
  • Review door Wouter, Vinkeveen
    Beoordeeld op 18 jul 2018
    Stucwerk Woonkamer en Plafond
    Vanaf het eerste moment aangegeven dat ik vooral zoek naar een betrouwbare stukadoor die zijn afspraken nakomt. Juist omdat ik al slechte ervaringen heb en volgende week mijn nieuwe keuken al geplaatst moet worden. Zelfs na meerdere bevestigingen dat ‘hij uiteraard echt zou komen’ kwam Mostafa op de dag van de klus simpelweg niet opdagen. Oh, sorry, probleempje met de planning.. Hij zou me nog bellen hoe mijn stucwerk alsnog zsm uitgevoerd kan worden, maar niets meer gehoord. Er wordt gewoon niet meer gereageerd op belletjes/sms. Een fout maken kan gebeuren, maar daarna bewust nooit meer wat van je laten horen maakt je gewoon een slecht bedrijf! Compleet onbetrouwbare partij die je beter kunt mijden! Dan voorkom je dat je net als ik in een compleet lege woonkamer en keuken zit zonder dat er gewerkt wordt en je nog snel (en dus duurder) op zoek mag naar een ander.
    Beoordeeld op 13 jul 2018
    stucen eerste verdieping
    Glad stucwerk afgeleverd. De gehele eerste verdieping en zolder gestuct in 1 dag. Paar weken later heb ik ook de trapwand laten stucen. Goede communicatie met Mustafa. Zijn mannen zijn harde werkers en ruimen ook alles netjes op als ze klaar zijn.