Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Dirksland
    Beoordeeld op 22 jun 2018
    stucadoren muren
    Stucwerk is keurig in 1 dag gedaan, harde werkers die tot 20:00 doorgingen om het af te krijgen!
  • Review door Koen, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 mei 2018
    woonkamer stucen
    Goede communicatie met Mostafa. Zijn 3 man personeel kwam binnen een week en heeft alles strak gemaakt. Week later kwam 1 werknemer terug om nog wat kleine plekjes bij te werken. Hele goede ervaring. Betrouwbaar. Scherpe prijs! Ik raad het iedereen aan.
  • Review door Jeroen, Alphen aan den Rijn
    Beoordeeld op 16 apr 2018
    Huiskamer stucen
    De heren van Klusanders hebben prima werk opgeleverd. Alles volgens afspraak keurig afgehandeld. Op de dag zelf nog meerwerk (bovenverdieping) besproken wat ook geen probleem was om op te pakken. Na het stucwerk is alles ook keurig netjes opgeruimd. Extra pluspunt; Na het drogen van het stucwerk zijn de heren nog eens teruggekomen om kleine puntjes te verwerken. Al met al; Mooi werk, voor een zeer scherpe prijs. Voor mijn volgende klus zal ik zeker weer met Klusanders in contact komen.
  • Review door H, Etten-Leur
    Beoordeeld op 1 apr 2018
    Stucen zolderverdieping (plat dak)
    Klusanders heeft het project op een geweldige manier opgepakt. - Communicatie: snelle reactie met prijsopgave, en afspreken voor de klus ging vlot via telefonisch contact en whatsapp met Mostafa - Start: 3 dagen na contact kon Klusanders beginnen, heel flexibel. Tussen 8 en 9 afgesproken, de heren stonden iets voor 8 binnen met hun spullen. - Stucwerk: ontzettend veel meters gemaakt, en heel strak afgewerkt. Daarna netjes opgeruimd. Zeer tevreden mee. Ook tips gekregen voor verdere afwerking. Kortom, goed contact & flexibele start & goed werk! Bedankt!
  • Review door Raymond, 's-Gravenzande
    Beoordeeld op 30 mrt 2018
    Stucen en spuiten plafonds nieuwbouwhuis
    Voor wat betreft communicatie en dergelijke niets dan lof. Dat gaat allemaal goed. Stukadoors hadden uiteindelijk geen gaasband bij zich dus even wezen halen in de buurt. De mannen bleken verder ook weinig andere materialen te hebben. Geen steigers, gelukkig had ik een rolsteiger Geen kleine plamuurmesen voor hoekjes e.d. Geen lange rei Resultaat is erg matig blijkt achteraf nu alles is ingericht. Veel oneffenheden Veel niet goed gedekte stukken Veel golven als er strijklicht is Kopse kanten scheuren inmiddels ook. Alles bij elkaar liever 500 extra uitgegeven. Of we hebben pech gehad met de onderaannemers. Overigens is Klusanders wel na onze klachten nog komen kijken en netjes en redelijk gebleven. Golven werden veroorzaakt door slechte spuitwerk zegt men. Afgesproken om het even tijd aan te kijken mbt de scheuren, die worden erger, maar ja even opnieuw stucen doe je niet zomaar even als je huis net helemaal ingericht en klaar is.
  • Review door Dennis, Steenbergen
    Beoordeeld op 29 mrt 2018
    Woonkamer + hal stuccen incl plafond
    Afgelopen week heeft het team van Mostafa onze kamer en hal gestuct. Totale oppervlakte van 80 m2 werd in 7 uur vakkundig afgerond. Harde werkers, maar daarbij werkten zij ook secuur. Mocht ik in de toekomst nog iets moeten laten stuccen dan zal ik zeker aan Mostafa denken.
  • Review door Maarten, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 23 mrt 2018
    Stuccen zolder hal en slaapkamer
    Na een eerdere goede ervaring met Klusanders, had ik snel een stucadoor nodig voor een hal (boven trapgat) + slaapkamer. Het moest snel zodat het af zou zijn voordat we gaan verhuizen. Na contact opnemen was het binnen een dag geregeld. Twee dagen later was alles strak gestuct en super netjes gewerkt. Ruimtes netjes achter gelaten, hard werken en communicatie gaat goed. Mostafa is als contactpersoon goed te bereiken, denkt met je mee en zorgt dat de klus voor jou wordt geklaard. Zonder twijfel een aanrader.
  • Review door Maarten, Nieuw-Vennep
    Beoordeeld op 23 mrt 2018
    Stuccen wanden + plafond
    Mostafa is een top gozer. Communicatie verloopt goed, zijn mensen werken hard en het resultaat is goed. Doordat hij met meerdere mensen komt, gaat de klus erg rap.
  • Review door Harm, Vleuten
    Beoordeeld op 19 mrt 2018
    Stucen muren / plafond woonkamer
    Het resultaat is erg netjes en de stucers werken enorm snel. Onze 85 m2 was binnen een dag helemaal klaar. Het enige minpunt in mijn ervaring met Klusanders is dat het mij niet gelukt is duidelijk afspraken te maken met het contactpersoon. Ik kreeg de indruk dat ze erg druk zijn en weinig tijd hebben om een opdracht even goed voor te bereiden. Dit resulteerde er in dat we een afspraak hadden voor 9 maart echter deze bij Klusanders was ingepland voor 16 maart en ik dus een ochtend voor niks heb zitten wachten. En dat vervolgens op het moment dat de opdracht uitgevoerd werd niet doorgegeven was dat de laminaat vloer netjes moest blijven terwijl dit vanaf het eerste moment in de opdracht gestaan had. Verder wordt verdere toelichting op de factuur totaal niet op prijs gesteld... Al met al dus prima kwaliteit geleverd echter is het wel noodzakelijk zelf wat meer tijd te steken in het najagen van de afspraken.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Gouda
    Beoordeeld op 13 mrt 2018
    Stuken van wanden en plafond slaapkamer
    Voor deze spoedklus kon Klusanders mij binnen een week uitstekend helpen met het stuken van een slaapkamer. prima