Klusanders

Klusanders beoordelingen (490)

• Review door Omid, Etten-Leur
    Beoordeeld op 9 jan 2019
    stukadoor heel huis muren en plafond
    Zeer slecht, afspraak niet nakomen. ze hebben verstopping in mijn wc veroorzaakt (ik heb duidelijk aangegeven niet van badkamer en wc gebruik maken voor spullen wassen en enz). 5 keer gebeld om te komen probleem oplossen . Hij heeft mijn dwingend voor een goede review schrijven om te klus afmaken ook niet gebeurt . Aantal foto's als voorbeeld
    (Bewerkt op 10 feb 2019)

Beste heer, Je bent zeker vrij in om referentie te plaatsen, Omdat we hebben afgesproken dat er ook geverf wordt. De Top laag na het drogen gaan aanbrengen. (Droogtijd 7 dagen). U verwacht van ons dat na stuccen direct wordt begonnen met verven dat kan gewoon niet. We hebben duidelijk aangeven en zeker in onze bod. Dat men rekening moet houden met droogtijd tussen stuccen en verven. Zoals we hebben afgesproken komen we woensedag. 13 feb. Verven en keurig afronden. Dan mag u ook de resultaat vermelden op werkspot. Mvg Klusanders

Reactie geplaatst 10 feb 2019
  • Review door Robert, Woerden
    Beoordeeld op 8 jan 2019
    Stucwerk - sausklaar maken
    Voor de vakantie is er een stucclus van 160m2 uitgevoerd. Afspraken maken via Mostofa gingen naar de tevredenheid, waarbij ik bij eindcontrole wel wat tips heb gegegeven voor de communicatie van Mostofa naar de klant en personeel. Dat het bij de klant vooraf helder is dat echt alles van de muren moet en dan het stucwerk tot 1,5cm boven de grons gedaan worden. Lastog als je plakplinten op laminaat wil. Dit was voor mij niet duidelijk. Over de kwaliteit ben ik tevreden en daarnaast met 4 man sterk (bulgaren) in 1 dag afgerond. Wel vergeten de lampen eraf te halen. Zat wel minder lang in de rotzooi. Aandachtspunt wel is dan personeel het afval wel meeneemt of in vuilniszakken doet. Nu hadden ze alle kliko's volgegooid. Al met al trevreden voor een uitstekende prijs. En 5 jaar garantie. Mostofa ook goed bereikbaar.
  • Review door Dominique, Zwijndrecht
    Beoordeeld op 28 dec 2018
    Stucen muren appartement ca 70m2
    Ik had vandaag een afspraak om mijn huis te laten stucen. Zover is het niet gekomen want er is niemand op komen dagen.. Telefonisch 7x geprobeerd te bereiken maar geen gehoor.. op mails reageert hij ook niet! Voor mij dus een slechte ervaring met Klusanders. Ben heel benieuwd hoe lang het duurt voor dat hij reageert.
    (Bewerkt op 8 jan 2019)

Beste, We hebben inderdaad gesproken om 28 dec te komen stuccen. Dat is nooit bevestigd aan u zijde. Bovendien hebben we op 27 dec. Avond u geprobeer te bellen. U was niet bereikbaar. Klusanders vindt het uiteraard zeer vervelend dat zo is gelopen. Uitendelijk hebben we het samen besproken en goed uitgekomen. Mvg Klusanders

Reactie geplaatst 8 jan 2019
  • Review door sara, Zaandam
    Beoordeeld op 6 dec 2018
    stuken woonkamer
    Klusanders was heel flexibel (we gingen van 120m2 oorspronkelijk gevraagd naar 410 uiteindelijk), goed in de communicatie en het stucwerk is heel mooi uitgevoerd!
  • Review door Daniel, Breda
    Beoordeeld op 17 nov 2018
    Stucen van 3 slaapkamers en een hal (hoge muur)
    Maandag is Mostafa langsgekomen voor een inventarisatie en donderdag was de klus al geklaard. We zijn erg tevreden met het resultaat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Rozenburg
    Beoordeeld op 14 nov 2018
    3 kamers en hal volledig stucen +/- 107m2
    Heren waren zelfs eerder dan afgesproken aanwezig. 4 man sterk heel de dag netjes gewerkt en vervolgens alles netjes opgeruimd en schoongemaakt. Echt top bedrijf
  • Review door Suzanna, Rotterdam
    Beoordeeld op 7 nov 2018
    Wanden stucken. Ca 100 m2
    Onze stucadoor liet het afweten. Klusanders reageerde direct op onze oproep op werkspot. Vrijdag contact en maandagochtend stonden er drie stucadoors klaar om de boel af te maken. Absoluut top vakmannen die een perfect resultaat hebben afgeleverd. Het contact met Klusanders ging vlot en was duidelijk. Prima prijs en ben echt waanzinnig enthousiast over het resultaat. Binnen 1 dag alles klaar en de stucadoors lieten alles netjes opgeruimd achter. Dikke 10!!
  • Review door Bastian, Den Haag
    Beoordeeld op 1 nov 2018
    Plafonds stucen 84m2
    altijd bereikbaar, duidelijke afspraken, goeie kwaliteit - zo moet het
  • Review door mark, Valkenburg, Zuid-Holland
    Beoordeeld op 30 okt 2018
    Stucen gehele woning
    Top stucwerk! Zouden eigenlijk vanochtend voor een prijsindicatie komen maar konden gelijk beginnen met stucen. Van 08:00 tot 17:00 3man sterk hard gewerkt en 140 m2 gestuct zowel wanden als plafond. Helaas was de 2e afspraak tot 2x aan toe niet nagekomen en meneer is nergens te bereiken. Beloofde meerdere malen dat ze echt zouden komen en vervolgens niemand komen opdagen of kunnen bereiken.
    (Bewerkt op 5 dec 2018)
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
    Beoordeeld op 25 okt 2018
    Keuken stucen
    Het was super dat zij op korte termijn al (binnen een week) bij ons aan de slag konden. Onze muren en plafond zijn heel strak gestuct in een ochtend. Ze werken heel schoon. Wij moeten nog onze woonkamer stucen dat gaan wij zeker door dezelfde vakmensen laten doen.