Installatiebedrijf Vosse B.V.

Installatiebedrijf Vosse B.V. beoordelingen (169)

• Review door Lambert, Amsterdam
    Beoordeeld op 20 okt 2014

Lekkage hangtoilet

Heb de dracht geplaatst en Vosse heeft meteen gereageerd , in twee dagen was de klus geklaard zeer vakkundig en profesioneel goed en vooral netjes afgewerkt en achter- Gelaten wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanraden.
  • Review door Priscilla, Beverwijk
    Beoordeeld op 13 okt 2014

Reparatie close in boily+ 5l

Wij hadden een kapotte boiler en kregen een positieve reactie van Vosse. Dit kon op basis van garantie met installatiekosten. Klonk prima. Toen kwam de monteur met een andere boiler dan verwacht, maar deze konden we dan wel gratis krijgen. Hij kwam zónder aansluitstukken en zei nog 'ik ben hier niet geweest!'. Toen kwam er later een andere monteur die de andere boiler aansloot en weer vertrok. Na 1 kopje hete thee, kwam er alleen koud water en hadden we een lekkende gootsteen. En weer een kapotte boiler. Wij doken zelf even in het kastje en vonden op de verticaal geplaatste boiler een enorme gele sticker op de zijkant met 'deze zijde boven' en hebben de boiler dus horizontaal geplaatst. Na contact met Vosse gingen er een aantal weken overheen door de bouwvak. Er is nog een keer tijdens onze vakantie een monteur langs geweest zonder afspraak en wij waren er natuurlijk ook niet. Daarop hebben we een email ontvangen dat de fabrikant het op zou komen lossen; Zij zouden ook zelf met ons in contact treden Vervolgens hebben wij wel alvast een factuur ontvangen van ruim 300 euro. Hierin zit ook de tijd van het eerste bezoek. Vosse geeft echter aan hier niets aan te kunnen doen..... ze zijn immers geweest.... De boiler is uiteindelijk keurig door de fabrikant vervangen en werkt zoals verwacht. De fabrikant stelde dat het goed mogelijk is dat de boiler direct defect was omdat deze absoluut horizontaal geplaatst moet worden. Deze fabrikant (Daalderop) kun je ook zelf trouwens direct benaderen; dat scheelt een hoop tijd en geld. Bijgevoegd na reactie van Installatiebedrijf Vosse op deze referentie: had ik maar gegoogled voordat ik met dit bedrijf in zee ging. Dan had ik deze link gevonden, van 2 jaar geleden. http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/installatiebedrijf-vosse-uit-heemstede-belazert-klanten/
    (Bewerkt op 23 okt 2014)

Uiteraard vervelend dat u ontevreden bent. Zoals wij hadden afgesproken, hebben wij alleen reistijd en montage berekend en de € 150 ex BTW voor de boiler voor onze rekening genomen. We hebben een terugkoppeling (schriftelijk) van ithodaalderop, waarbij men alleen vermeld de nieuwe defecte boiler weer vervangen te hebben onder garantie. Er word niets gemeld over verkeerde installatie. Dit bevestigd dan ook onze meldingen richting Mw. Rolvers over dat wij alles conform richtlijnen doen.

Reactie geplaatst 23 okt 2014
  • Review door Cindy, Hoofddorp
    Beoordeeld op 1 okt 2014

SPOED Gasleiding gasfornuis 80cm verleggen

Er was snel contact gelegd met Vosse B.V. en de opdracht werd de volgende dag naar goed behoren uitgevoerd. Na de uitvoering van de opdracht kwam ik vervelende verhalen tegen op internet over de facturering. Ik ben hiervoor bij Installatiebedrijf Vosse B.V. langsgegaan en heb mijn zorg geuit, ik kan niets anders zeggen dan dat ik goed ben geholpen en het juiste bedrag aan mij gefactureerd is. De installateurs zijn uitermate vakbekwaam en maak van tevoren duidelijke afspraken over het bedrag. Het enige aandachtspuntje dat ik mee wil geven aan Installatiebedrijf Vosse B.V is dat wanneer je een "spoed nummer" hebt deze ook beantwoord wanneer er gebeld wordt!
  • Review door Jan, Halfweg
    Beoordeeld op 26 sep 2014

Lekkage dakgoot verhelpen

• Review door Jaap, Heemstede
    Beoordeeld op 24 sep 2014

reparatie badmengkraan met omstel

• Review door Michel, IJmuiden
    Beoordeeld op 6 sep 2014

dakgoot reparatie en schoonmaken goot van afval

Na bijna een jaar waterproblemen door dakgoot en afvoeren. Na een half uur heeft dit bedrijf de problemen blootgelegd en een oplossing geboden. Weg waterproblemen. Lekker no-nonsense benadering en kwalitatief goed werk! In de toekomst zal ik alleen Vosse nog benaderen! Bedankt!!
  • Review door Sander, Hoofddorp
    Beoordeeld op 5 sep 2014

Offerte voor plaatsen nieuw, staand toilet

Vosse heeft bij ons een nieuw toilet en fontein met kraantje geplaatst. Alles keurig vervangen en weer netjes afgewerkt. Wij zijn heel blij met het resultaat. De man (Richard) kwam keurig op tijd en heeft alles binnen de afgesproken tijd afgekregen. Ook de oude toiletpot en fontein zijn netjes door hen opgeruimd.
  • Review door J., Rijsenhout
    Beoordeeld op 9 jul 2014

Schoonmaken dakgoot

Snelle reactie; contact met bedrijf soepel en heel vriendelijk. Werkzaamheden vlot uitgevoerd, duidelijkheid over stand van zaken mbt dak en dakgoot, en geen 'marketing praatjes'.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oegstgeest
    Beoordeeld op 25 jun 2014

Dakgoten schoonmaken voor en achter het huis