Installatiebedrijf Vosse B.V.

Installatiebedrijf Vosse B.V. beoordelingen (169)

• Review door Justus, Amsterdam
    Beoordeeld op 25 jun 2015

Gebreken aan kitwerk

Goede service. Snor gewerkt en goed werk afgeleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Hillegom
    Beoordeeld op 24 jun 2015

Verstopte Badkamer afvoer

3 uren na het vertrek van Vosse het afvoer ontstopping keerde terug. Vosse wilden meer geld om een ​​camera-inspectie te doen en dan meer geld om het werk op basis van de inspectie te voltooien . Ik huurde een ander bedrijf ; probleem werd opgelost in 30 minuten. Ik werd verteld dat er een verschil is tussen een loodgieter en een riolering specialist voor het oplossen van afvoer problemen. altijd een riolering specialist bellen!
  • Review door Marcel, Warmond
    Beoordeeld op 18 jun 2015

Vervangen en verleggen ijzeren gasleiding

Monteur Richard van bedrijf Vosse is op de tijd zoals afgesproken gekomen. Na inspectie bleek e.e.a.iets anders te moeten gaan zoals gedacht. Er moest naast het vervangen van de oude ijzeren gasleiding ook een manier worden gevonden aansluiting te maken op het gasfornuis. Dat is na goed overleg gelukt. Richard heeft daarna de klus professioneel geklaard.
  • Review door Ronald, Amsterdam
    Beoordeeld op 16 jun 2015

grohe thermostaatkraan losmaken en evt nieuwe monteren

Snelle reactie en snelle service, het belangrijkste bij een acuut probleem. Er is een andere kraan gemonteerd dan verwacht en 12 euro duurder dan tevoren aangegeven, maar over de kwaliteit en snelheid ben ik zeer tevreden.
  • Review door Henk, Heemstede
    Beoordeeld op 22 mei 2015

Vervangen driewegklep en 2x onderhoud

Kundig, snelle en vriendelijke afhandeling van ons verzoek. Revisie stickers worden nog nageleverd.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Driehuis
    Beoordeeld op 18 mei 2015

Lekkage CV leiding - offerte gevraagd

Probleem netjes en vakkundig opgelost.
  • Review door Maarten, Amsterdam
    Beoordeeld op 14 mei 2015

wastafelkraan, syphon, douchemengkraan vervangen

100% positief
  • Review door Gerard, Vogelenzang
    Beoordeeld op 12 mei 2015

Buitenkraan vervangen

Buitengewoon goed gedaan. Klus bleek iets lastiger dan verwacht, omdat de kraan echt volledig kapot was en de aansluiting zeer moeilijk bereikbaar was van binnenuit. Maar met haast chirurgische precisie heeft de vakman van Vosse zich door een ombouwkast heengewerkt en een nieuwe, voortaan ook beter toegankelijjke aansluitng gemaakt. 't Is nu beter / handiger dan het ooit was, dus ik ben dik tevreden.
  • Review door dirk, Amsterdam
    Beoordeeld op 11 mei 2015

keukenkraan zit los

• Review door Werkspot-gebruiker uit Uithoorn
    Beoordeeld op 29 apr 2015

Douchedeur vervangen

Dankzij Installatiebedrijf Vosse hebben wij nu een goedwerkende, maar bovenal stille douchedeur! De installatie is kundig gedaan door installateur Richard, na een onderhoudende intake door eigenaar Sander. Sander heeft prima geluisterd naar onze wensen. Voor eventuele toekomstige projecten zouden wij Installatiebedrijf Vosse zeker weer overwegen.