F. van der Linden Bouwservice

F. van der Linden Bouwservice beoordelingen (33)

• Review door John Jacobs, Venray
    Beoordeeld op 14 mei 2014
    terrasoverkapping plaatsen
    Een vakman en een plezier om mee te werken. Frank denkt mee in wat je precies wil hebben. Ik kan dit bedrijf aanbevelen om klussen uit te laten voeren. Betrouwbaar en waar voor je geld.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 18 apr 2014
    garage ombouwen tot werkkamer en toevoegen douche en toilet
    frank is een man van zijn woord, één waar je goed afspraken mee kan maken. hij werkt netjes, vakkundig en is altijd bereid om mee te denken. hij is heel communicatief en had voor deze ingewikkelde klus de leiding goed in handen. hij heeft kennis van vele terreinen, maar als hij het niet weet, dan schroomt hij niet een andere vakman in te schakelen binnen eenzelfde (scherpe) prijsstelling. kortom voor een volgende klus zullen wij hem zeker weer inschakelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Tilburg
    Beoordeeld op 26 feb 2014
  • Review door kelly, Tegelen
    Beoordeeld op 24 feb 2014
    zolder bekleden
    een hele aardige man doet goed zijn werk met een goed tempo en een zeer goede prijs
  • Review door Jacques, Grave
    Beoordeeld op 29 jan 2014
    Kleine klusjes
    Kleine klusjes opgeknapt. Werkt heel accuraat, zoekt naar de beste en duurzame oplossing, werkt netjes en is prettig in de omgang. Wij zijn zeer tevreden
  • Review door Daniel, Waalre
    Beoordeeld op 17 jan 2014
    Vernieuwen schoorsteen
    Zeer prettig mee samengewerkt en een goede, eerlijke prijs. Meer dan tevreden over de uitvoering. Frank heeft aan een half woord genoeg en levert kwaliteit. Afspraak is afspraak.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veldhoven
    Beoordeeld op 1 jan 2014
    Van alles en nog wat....tijdens kerstvakantie
    Frank heeft binnen een dag een reeks van klussen gedaan voor me. Ben zeer tevreden. Zo tevreden dat ik hem heb gevraagd nog een dag te komen zodra ik weer wat klussen verzameld heb. Hij is accuraat plus hij denkt goed mee wat voor mij als non-klusser die er geen verstand van heeft heel fijn.
  • Review door Corjan, Uden
    Beoordeeld op 1 nov 2013
    Repareren lekage kozijn
    Alle reparaties zijn snel en vakkundig uitgevoerd, en er is een deskundig advies gegeven. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Er zijn nog meer opdrachten uitgevoerd na aanleiding van lekkage van het kozijn. Niets dan lof.
  • Review door Chris Rooijakkers
    Beoordeeld op 9 okt 2013

Aanbouw tussen woning achterkant met heel veel glas