F. van der Linden Bouwservice

F. van der Linden Bouwservice beoordelingen (33)

• Review door Quinn Nijdam, Eindhoven
    Beoordeeld op 12 mei 2025
    Bint plaatsen of vervangen: 2 hoogte; Bint plaatsen
    Bint laten plaatsen in de schouw. Netjes en vakkundig geplaatst. Daarnaast ook erg fijn geholpen in het meedenken om zo het mooiste resultaat te krijgen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 28 jun 2023
    Zolder renoveren: Wanden plaatsen incl deuren+kozijnen
    Klus: 2-tal slaapkamers + vliering maken op zolder Frank werkt zeer netjes en volgens afspraak. Denkt mee met de situatie en geeft tips als hij denkt dat het op een andere manier beter kan. Tijdens het klussen had ik zelf door een waterleiding geboord. Hoewel dit niet tot de afgesproken werkzaamheden behoorde, heeft Frank dit tussendoor ook nog opgelost voor ons. Als er weer iets moet gebeuren, bel ik hem direct. Echt een aanrader.
  • Review door Mike, Venray
    Beoordeeld op 21 jun 2023
    Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer
    Frank komt al zijn beloftes na! Het is zeer fijn om met Frank te werken in de toekomst zullen we je nog vaker vragen! Bedankt voor de service!
  • Review door Roy, Venray
    Beoordeeld op 6 jul 2021
    Garage: 18 m2; Zolder incl vlizotrap plaatsen
    Snel en goed werk geleverd. Communiceert goed en denkt met de leek mee in praktische oplossingen en verder dan waar je zelf aan denkt. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Veghel
    Beoordeeld op 23 feb 2017
    Zolder isoleren
    Goede ervaring met Frank van der Linden. Klus is prima naar behoren uitgevoerd. Zeer netjes en professioneel. Frank van der Linden is zeker aan te raden.
  • Review door Cherlijn, Cuijk
    Beoordeeld op 21 dec 2016
    Diverse klusjes in huis
    Ik ben zeer tevreden. Frank werkt netjes en denkt mee. Bedankt Frank
  • Review door M, Eindhoven
    Beoordeeld op 2 jun 2016
    Schoorsteenkop verwijderen
    Vakkundig, denkt mee, komt afspraken na, denkt aan budget klant. Prima werk geleverd!
  • Review door angelique, Uden
    Beoordeeld op 10 dec 2015
    .aanbouw plaatsen 5.35 x 3.90 m
    We zijn erg tevreden over de werkzaamheden van Frank van der Linden. Zeer snel maar ook zeker erg netjes en goed werk geleverd. De offerte hadden we binnen 1 week binnen, de week erop al begonnen met de werkzaamheden en binnen 5 weken alles klaar en het ziet er keurig uit. Zeker aan te bevelen !