F. van der Linden Bouwservice

F. van der Linden Bouwservice beoordelingen (33)

• Review door Mona, Veldhoven
    Beoordeeld op 23 apr 2015
    Schoorsteen vervangen en zijgevel voegen
    Door nu pas sluiten van opdracht, review later dan normaal. De werkzaamheden bleken bij aankomst toch wat anders te liggen dan verwacht maar door een flexibele opstelling is alles uiteindelijk prima gemaakt tegen een goede prijs!
  • Review door marli, Helmond
    Beoordeeld op 20 apr 2015
    Serre dak van kunstof vervngen door "plat dak" afm ca 5 x 3 mtr
    Frank is gewoon goed, no nonsens, goede werknemers en onderaannemers. Prijs is reëel. Levert het werk af zoals het hoort en geeft goede raad daar waar nodig. Ik heb zeer prettig met hem samengewerkt. 1 min puntje: zingen is nie zijn sterkste kant. Kan hem iedereen aan bevelen
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 4 feb 2015
    Diversen verbouwingswerkzaamheden huis
    Afwerking en meedenken hadden net wat beter gekund.
  • Review door Yvonne, Uden
    Beoordeeld op 12 jan 2015
    Klein stukje voegen vervangen gevel
    Kon de opdracht snel uitvoeren. Alles netjes afgewerkt en degelijk advies gegeven. Betrouwbare vakman.
  • Review door Sjors, Heeze
    Beoordeeld op 14 dec 2014
    Verbouwing voor nieuwe IKEA keuken
    Wij hebben de samenwerking met Frank als erg prettig ervaren. Onze werkzaamheden bestonden uit: het verwijderen van een vloer; vloer-verwarming aanleggen; stuken van plafond en muren; en het plaatsen van een IKEA keuken. In de aanloopfase heeft Frank goed meegedacht over hoe we onze wensen het beste konden realiseren. Zo heeft hij er voor gezorgd dat we een passende oplossing voor de verwarming hebben kunnen vinden. Frank kan veel zelf. Als hij hulp nodig heeft regelt hij zelf de benodigde expertise. Hij is erg flexibel. In ons geval hebben we met voortschrijdend inzicht toch besloten om meer muren te stuken dan aanvankelijk gepland, en daar is naar onze mening netjes mee omgegaan. Als we verbeterpunten moeten aandragen dan zou dat in ons geval 'afwerking' en 'volgorde van activiteiten' zijn. In ons geval is eerst de keuken geplaatst en daarna gestuukt waardoor de stukadoors niet overal bij konden, gelukkig valt dat volledig buiten het zicht dus hebben we er geen last van. Als we dit project nog eens zouden moeten doen dan zouden we eerst het stucwerk voor het plaatsen van de keuken plannen. We hadden initieel wat commentaar over de afwerking, maar hier is Frank zeer netjes mee omgegaan. Nadat we de verbeterpunten hadden afgestemd is Frank op netjes op tijd bij ons aan geweest om de resterende puntjes op de i te zetten. Conclusie: Wij zijn zeer tevreden en geven Frank een 9/10 voor zijn diensten
  • Review door Sem, Helmond
    Beoordeeld op 13 nov 2014
    Met spoed goed metselaar gevraagd.
    Draaide niet om geen, eerlijk, professioneel en ervaren klusser. Frank nogmaals bedankt.
  • Review door Klant van F. van der Linden Bouwservice
    Beoordeeld op 27 okt 2014

de garage aanpassen door nieuwen pui aan de voorkant wc installeren water en verwarming aanbrengen tegelvloer leggen en alles laten stuccen

Frank heeft afgelopen maanden de garage opgedeeld tot een praktijkruimte, wachtruimte, wc en berging. Vooraf heeft hij goed meegedacht met onze plannen, en dit resulteerde in een simpele, maar goede offerte. Zoals vaak met verbouwingen wordt er bij de plannen wat vergeten, of moet er nog wat veranderd worden. Dit was geen probleem voor Frank. Afgezien van de extra lange wachttijden i.v.m. het drogen en schilderen van het stucwerk zijn we goed tevreden over het geleverde werk en het resultaat.
  • Review door Bas, Eindhoven
    Beoordeeld op 18 sep 2014
    Garage verbouwen tot slaapkamer en berging
    Frank heeft bij ons in juni de garage verbouwd tot slaapkamer. Dit heeft hij zeer vakkundig gedaan en ons ook goede adviezen gegeven waar nodig. Kortom, een zeer goede vakman die zijn afspraken meer dan waar maakt.
  • Review door Gert-Jan, Son en Breugel
    Beoordeeld op 4 jul 2014
    Renoveren schoorsteen
    Erg goede ervaring gehad met Frank bij het opknappen van onze schoorsteen. Duidelijke en eerlijke communicatie, een no-nonsense houding, hard en daarbij ook nog eens netjes werken en, last but not least, tegen een hele mooie prijs. Voor een volgende klus (er is er alweer 1 in de maak) ga ik zeker Frank ook weer vragen een offerte te maken.