E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Robert, Amersfoort
    Beoordeeld op 2 apr 2023
    Stucen: 110 m² wanden; Slaapkamer(s), Zolder, Overloop, trapgat
    Zeer tevreden over het eindresultaat! De klus is nog voor de afgesproken datum opgeleverd. Zowel tijdens de voorbereidingsfase als ook tijdens de realisatiefase verloopt het contact zeer prettig. Ook onvoorziene omstandigheden worden direct opgelost. Ik zou Eugène en zijn mannen dan ook zeker aanraden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 29 mrt 2023
    Stucen: 55 m² wanden; 35 m² plafonds; Zolder
    Super geholpen door es Afbouw! Ze zijn langs gekomen om alles in te meten en goede communicatie in afspraak maken en offerte. Alles is echt goed gedaan en de 2 stukadoors doen er alles aan om de klus op tijd af te maken.werken ook erg netjes
  • Review door Marrit, 't Harde
    Beoordeeld op 25 mrt 2023
    Stucen: 50 m² wanden; 30 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    E.s. Schilders en afbouwbedrijf heeft bij ons timmerwerk en stucwerk geleverd. We vonden het fijn om 1 toegankelijk aanspreekpunt te hebben voor de verschillende werkzaamheden. Er wordt meegedacht om tot het beste resultaat te komen, erg prettig! De werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd. We zijn erg blij met het eindresultaat, wanneer we toe zijn aan de volgende kamer nemen we gelijk weer contact op!
  • Review door Adriaan, Harderwijk
    Beoordeeld op 24 mrt 2023
    Stucen: 65 m² wanden; Woonkamer
    Met Eugène contact gehad, 2 maand voor uitvoering. Heeft het netjes en op tijd opgeleverd. Heeft de klus niet zelf uitgevoerd, maar door een andere ploeg, waar hij veel mee werkt Overlegt vantevoren goed wat hij doet en wanneer hij er is.
  • Review door Rene webbink, Almelo
    Beoordeeld op 23 mrt 2023
    Stucen: 50 m² wanden; 35 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Ze konden de klus snel klaren omdat wij last minuten mensen zochten. Ze waren correct, werkten netjes waren erg beleefd en vriendelijk en hebben alles superstrak gestuct, echt top. Aanrader 😊
  • Review door Patrick Bleiji, Hillegom
    Beoordeeld op 23 mrt 2023
    Stucen: 20 m² wanden; 80 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Wat een geweldige ervaring om met Eugène en zijn mannen zaken te doen. Goede communicatie, bezoek voor prijsopgave en perfect net en strak werk. Goede samenwerking over de planning. Keurig en netjes gewerkt door de mannen, absolute aanrader!
  • Review door Glenn, Rijswijk
    Beoordeeld op 21 mrt 2023
    Stucen: 74 m² wanden; 10 m² plafonds; Hele woning
    Echt èèn en al credits voor het geleverde werk. Ruim 300m2 wanden gestucd en 70m2 plafonds. Gedaan in 2,5 dag met een onwijs groot team. Netjes alles afgedekt, perfect gestucd en alles doorgesproken en netjes achtergelaten. Ook de communicatie vooraf, tijdens en achteraf zeer professioneel. Absoluut een aanrader!!
  • Review door Robert, Apeldoorn
    Beoordeeld op 21 mrt 2023
    Stucen: 75 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
    Eugene is makkelijk te bereiken en beantwoord al je vragen. Ons nieuwe appartement laten stucen door Eugene en het is echt heel mooi geworden. De mannen waren heel erg vriendelijk en lieten alles schoon achter. Na een dag hard werken wordt je nog steeds behandeld met een glimlach. Het stucwerk ziet er strak uit en bij oplevering nog de hele woning samen doorlopen. Zelfs de moeilijke plekken wisten ze te bereiken. Ik zou Eugene zeker aanraden en wanneer ik een stucadoor nodig heb maak ik zonder twijfel weer gebruik van zijn diensten.
  • Review door Mike, Lochem
    Beoordeeld op 20 mrt 2023
    Stucen: 260 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele woning
    Eugène en zijn team van stukadoors hebben heel mooi werk afgeleverd! Hij heeft een groot netwerk van stukadoors die direct inzetbaar zijn. Zij werken schoon en laten alles netjes achter. Bij oplevering kwamen wij erachter dat er wat herstelwerk nodig was en dat is dezelfde dag nog opgelost! Chapeau! Helaas zit het stukwerk er voor ons huis op, maar ik zou zeker weer beroep op hem doen als het nodig is.