Stucen: 86 m² wanden; 71 m² plafonds; Woonkamer, Keuken, Eetkamer
Zeer prettige en snelle communicatie en verder ook vakwerk geleverd. Zeer tevreden!
Review door Werkspot-gebruiker uit Kaatsheuvel
Werkspot-gebruiker uit Kaatsheuvel
Beoordeeld op 17 mei 2023
Stucen: 34 m² wanden; 85 m² plafonds; Slaapkamer(s)
Er waren wat problemen met de planning maar uiteindelijk is dit netjes opgelost. De kamers zijn erg netjes gestuct!
Review door Ester, Lemelerveld
Ester, Lemelerveld
Beoordeeld op 16 mei 2023
Stucen: 35 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
Deskundige mannen en erg vriendelijk.
Geen 9 tot 17 mentaliteit, gingen door tot alles super was. Werkte netjes, we zien de stucadoors graag terug als de gang gedaan moet worden. Nogmaals bedankt, fam Bredewoud
Review door Werkspot-gebruiker uit Nijverdal
Werkspot-gebruiker uit Nijverdal
Beoordeeld op 15 mei 2023
Stucen: 76 m² wanden; 35 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
De mannen van E.S hebben heel snel gehandeld binnen 2 dagen alles gestucd! Zeer nette prijs en goede kwaliteit. Een aanrader!
Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
Werkspot-gebruiker uit Leusden
Beoordeeld op 15 mei 2023
Stucen: 136 m² wanden; 99 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Ga...
Eugene zijn ploeg heeft rap onze hele huis gestuct. Volgens afspraak opgeleverd en duidelijk geweest wat er wel of niet kon.
Review door Steven huls, Nijmegen
Steven huls, Nijmegen
Beoordeeld op 14 mei 2023
Stucen: 175 m² wanden; 80 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
Geweldig! We hadden een krappe tijdsplanning ivm een afspraak om de vloer te schuren, maar de 7 mannen van Eugène hebben twee dagen keihard gewerkt zodat het stucwerk nog voldoende tijd heeft om te drogen. Het contact met Eugène en zijn zoon José liep goed en de stukadoors zelf waren ontzettend vriendelijk en zeer kundig. We zijn heel blij met het eindresultaat. Het stucwerk ziet er superstrak uit en na afloop hebben ze de boel netjes opgeruimd. Bij een volgende klus zou ik ze zeker weer inhuren :)
Review door Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Werkspot-gebruiker uit Utrecht
Beoordeeld op 13 mei 2023
Stucen: 14 m² wanden; 48 m² plafonds; Woonkamer
Review door Werkspot-gebruiker uit Klundert
Werkspot-gebruiker uit Klundert
Beoordeeld op 10 mei 2023
Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
Vlotte en snelle communicatie, eindresultaat geweldig!
Review door Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
Werkspot-gebruiker uit Hoofddorp
Beoordeeld op 9 mei 2023
Stucen: 25 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer, Gang
Duidelijke, snelle communicatie. Afspraken worden nageleefd, geweldig resultaat! Wij zijn zeer tevreden.
Review door Brendan, Limmen
Brendan, Limmen
Beoordeeld op 7 mei 2023
Stucen: Hele woning
Door omstandigheden op zoek gegaan naar een stucadoor die (vrijwel) direct kon beginnen en uitgekomen bij E.S. Schilders & Afbouw. Vanaf het eerste moment goed contact met Eugene die de klus snel kon starten. Erg blij met het resultaat, de gehele woning is gestuct en kan niet anders zeggen dan dat het er top uitziet. Alles netjes achtergelaten wat voor ons ook belangrijk was. En dat allemaal voor een prima prijs. Al met al zeer blij met onze keuze voor deze vakmannen! Ik kan Eugene en zijn mannen dus zeker aanraden!