E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Pim, Veenendaal
    Beoordeeld op 14 mrt 2023
    Stucen: 110 m² plafonds; Hele woning
    Hele goede ervaring, Eugene regelt alles fantastisch en is heel flexibel. Alle muren in ons nieuwe appartement (208 m2) zijn door Hubert van renovlies voorzien en nog 35 m2 met door ons zelf uitgekozen behang. Het is heel strak en mooi geworden, wij zijn helemaal blij, echte professionals. Dank!
  • Review door Dirk, Didam
    Beoordeeld op 12 mrt 2023
    Stucen: 220 m² wanden; Hele woning
    Goede en snelle communicatie met Eugène. Tijdens de werkzaamheden was er goed contact. 1 week na het meten konden ze gelijk beginnen met stucen. In 3 dagen hebben ze het hele huis gestuct. Het huis is netjes achtergelaten. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Echt een aanrader!
  • Review door Hindrik, Nieuwegein
    Beoordeeld op 12 mrt 2023
    Stucen: 125 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Communicatie vanaf begin ging super goed. Schoonzoon netjes en alles tot daar prima. In de ochtend van uitvoer, kwam zwager langs om voor te strijken. Alles wat vooraf besproken was, nogmaals uitgelegd. Vanaf start tot afwerking meer dan eens contact gehad met Eugene. Tot vandaag wacht ik nog op de service. Geleverde werk door aangestuurd extern team van Eugene beneden gemiddeld. Achteraf ook service gehad en elke keer was er wel iets wat er aan de hand was. Tip, betaal niet te snel

Beste meneer Koetje, deze klus hebben wij al in oktober 2021 uitgevoerd, wij zijn daarna nog terug geweest voor herstel dus begrijpen eigenlijk niet waarom deze (oude) foto's gepost worden. U heeft ons netjes betaald ná een tevreden oplevering, derhalve begrijpen wij het probleem niet helemaal. Stellen voor om contact met ons op te nemen, hier is zeker sprake van een misverstand ! Wij hechten grote waarde aan aan service/kwaliteit !

Reactie aangepast 12 mrt 2023
  • Review door Jaap, Utrecht
    Beoordeeld op 9 mrt 2023
    Stucen: 33m² wanden; Zolder
    De communicatie verliep zeer goed en Eugène wist enorm snel te schakelen. Van contact tot gestucte wanden in minder dan een week. Het stucwerk is piekfijn uitgevoerd door vriendelijke mannen die schoon werkte. Het was gezien de schuine plafonds geen makkelijke klus maar het resultaat mag er wezen. Aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 7 mrt 2023
    Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Badkamer-Plafond
    Keurig contact gehad, ikzelf had geen haast maar wel de opdracht om te stucen in een woning waarin al geleefd wordt. Dat is moeiteloos verlopen. Duidelijk contact, oplossinggericht meedenkend. Het enige wat ietwat jammerlijk was is dat de partij een ander partij ingeschakeld heeft wat totaal niet lokaal was.
  • Review door Ingrid van Steeg , Nijkerk
    Beoordeeld op 4 mrt 2023
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer, Gang, Keuken, Traphuis en bijkeuken
    Communicatie was uitstekend. Resultaat ook. Het was geen gemakkelijke opdracht, veel hoeken, gaten, hoogte, maar heel strak gestuct en netjes gesausd voor een scherpe prijs. Prima tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwolle
    Beoordeeld op 2 mrt 2023
    Stucen: 185 m² wanden; 52 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Ga...
    Stucwerk en sauswerk laten uitvoeren. Eerste telefonische contact verliep goed, uitgebreide informatie gekregen. Het werk is keurig uitgevoerd door ontzettend vriendelijk personeel. Eugene schakelt snel, zet op tijd zijn mensen in. Aanrader!
  • Review door Cal, Apeldoorn
    Beoordeeld op 28 feb 2023
    Stucen: 106 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken, Wer...
    E.S. = Extra Strak. Eugene is een zeer vriendelijke en fijne man. Afspraak is afspraak en is daarin eerlijk en recht door zee. Heb ondertussen 4 stucadoorsbedrijven gezien in zowel de kwaliteit als de communicatie maar E.S. steekt er met kop en schouders bovenuit. De heren die hij laat komen zijn stuk voor stuk geselecteerd op kwaliteit en dat zie je terug in alles. Ze werken voor stucadoors schoon (zo ver als dat kan), zijn zeer klantvriendelijke en maken, by far, het strakste werk. Zoals 1 van de stucadoors zelf zei, je kan er bij op schaatsen en dat klopt, spiegelglad! Zelf heb ik ook een en ander geleerd, zorg dat je weet wat hoeksmeren en raapwerk betekent. Staar je niet blind op vierkante meterprijzen. Heb door mijn eigen onkunde/onwetendheid e.e.a. verkeerd beoordeeld en Eugene heeft mij stap voor stap uitgelegd wat er allemaal bij komt kijken. Ook de stucadoors zelf hebben mij nog e.e.a. geleerd :) Complimenten voor hun!! E.S. bedankt voor een fantastisch eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zeewolde
    Beoordeeld op 28 feb 2023
    Stucen: 32 m² wanden; 15 m² plafonds; Zolder
    Goed werk afgeleverd! Alles strak en netjes. Zelfs na de klus werd alles heel mooi en schoon opgeleverd!
  • Review door F., Zwolle
    Beoordeeld op 25 feb 2023
    Stucen: 74 m² wanden; 46 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
    Snelle reactie op aanvraag, binnen twee dagen afspraak om in te meten. Daarna zeer reële offerte en afspraak gemaakt na acceptatie. In twee dagen plafonds en muren in hal, keuken en woonkamer gestuukt, prachtig resultaat. We zijn enorm tevreden, echt een aanrader!