E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Maik, Etten-Leur
    Beoordeeld op 12 jun 2023
    Stucen: 141 m² wanden; 94 m² plafonds; Woonkamer, Slaapkamer(s), Ga...
    E.S. Schilders & Afbouwbouwbedrijf heeft ons geweldig geholpen bij het stucen van de gehele woning. I.v.m. het snelle plaatsen van onze nieuwe keuken moest het al vrij snel gebeuren. Gelukkig konden ze snel schakelen en hebben we goede afspraken kunnen maken waardoor alles op tijd af was. Niet alleen snel, maar ook super strak resultaat! We zijn enorm blij met de geweldige inzet van de mannen en het werk dat ze verricht hebben. Echt een aanrader!
  • Review door Johno Spoolder, Kampen
    Beoordeeld op 12 jun 2023
    Stucen: 145 m² wanden; 30 m² plafonds; Hele woning
    Eugene is een vriendelijke man welke zorgt voor goede resultaten. De planning verliep soms wat chaotisch, maar het resultaat maakt dat meer dan goed. Zelden heb ik zulke strakke muren in een huis gezien. Zijn medewerkers zijn vriendelijk en werken zorgvuldig. Ze waren een klein stukje van de haard vergeten, wat ons zelf eerst ook niet opgevallen was. Nadat we dit zagen hebben we contact met Eugene opgenomen. Wat ons betreft had dat stukje geen haast, maar het werd diezelfde dag nog door Eugene en zijn team opgepakt en afgewerkt. In slechts 3 dagen hebben ze het hele huis gestuukt. Zeer tevreden over hoe de klus is uitgevoerd en het resultaat. Ik zou in de toekomst bij een dergelijke klus zeker weer Eugene en zijn team inschakelen!
    (Bewerkt op 13 jun 2023)
  • Review door Marcel Betzel, Venlo
    Beoordeeld op 8 jun 2023
    Stucen: 10 m² wanden; 60 m² plafonds; Zolder
    Afspraak snel gemaakt, meedenken over de beste oplossing en snel gestart. Afwerking top, alles in 1 dag afgemaakt! aanrader
  • Review door Gertjan, Asperen
    Beoordeeld op 7 jun 2023
    Stucen: 177 m² wanden; 11 m² plafonds; Keuken
    Bij aanvang liep de communicatie erg goed. Ook de offerte was helder en duidelijk en goed betaalbaar. De stukadoors werkten snel en netjes. De keuken is nu een plaatje geworden. Het ziet er schitterend uit! Dit bedrijf voor stucwerk... Ik beveel ze zeker aan!!
  • Review door Stefan, Deventer
    Beoordeeld op 5 jun 2023
    Renovlies behang: 160 m²; 4 kamers
    We hadden gekozen voor 250 m2 renovliesbehang, 200m2 latex in drie verschillende kleuren en witte latex voor afwerking van plafondplaten en knieschotten. Het contact met Eugene liep als een trein. Duidelijke afstemming over de opdracht en snelle reacties bij aanvullende vragen. Ook toonde de vriendelijke mannen veel flexibiliteit toen we meerwerk met hen wilden afspreken. De opdracht met extra’s in de afgesproken tijd afgerond. Het resultaat is vakwerk. We zijn meer dan tevreden en leiden onze buren met een grote lach op ons gezicht in de woning rond. Enorm bedankt voor jullie inzet!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Woerden
    Beoordeeld op 3 jun 2023
    Stucen: 146 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
    De wanden in mijn appartement laten stucen door het team van Eugène. Goede communicatie en beschikbaar op zeer korte termijn. Binnen 1 dag was de klus geklaard én werd het appartementjes weer netjes opgeleverd. Zeer tevreden over de strakke afwerking, een goede prijs/kwaliteit. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Joure
    Beoordeeld op 2 jun 2023
    (Bewerkt op 3 jun 2023)

Onbekende ! Wij zullen WerkSpot vragen een onderzoek naar u in te stellen. Wij kennen u niet en hebben geen enkel contact met elkaar gehad noch schriftelijk noch mondeling. Wat uw beweegredenen ook moge zijn voor het posten van deze review, wij hebben en blijven onze goede naam behouden, dus bespaar moeite !

Reactie aangepast 3 jun 2023