E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Berkel en Rodenrijs
    Beoordeeld op 1 jun 2023
  • Review door Erik Drost, Hengelo
    Beoordeeld op 31 mei 2023
    Stucen: 90 m² wanden; Woonkamer
    Belofte: super strak stucwerk. Uitvoering: super super strak stucwerk. Beloftes nagekomen, meegedacht over de planning, uitstekende communicatie, kortom: vakwerk!! Dat heb ik (helaas) anders meegemaakt! Als Eugène zegt dat het goed komt, dan komt het goed!
  • Review door Annemieke, Oudenbosch
    Stucen: Hele woning
    Vriendelijk personeel. Communicatie was goed. Mooi werk afgeleverd en ook snel geregeld.
  • Review door Quinten van Hoven , Meppel
    Stucen: 50 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer
    Mooi resultaat, 3 dagen hard bezig geweest met het stucen van de begaande grond. Erg tevreden.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Meppel
    Schilderwerk buiten: Schuur of tuinhuis
    Echte vakmensen, klus geheel naar tevredenheid uitgevoerd!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 26 mei 2023
    Stucen: 60 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Zaterdagavond bericht geplaatst voor stucadoor op maandag, zondag kwam er iemand kijken en maandag einde van de dag waren de plafonds al gedaan! Supersnel, vriendelijk en strak werk!
  • Review door Pieter, Putten
    Beoordeeld op 25 mei 2023
    Stucen: 80 m² wanden; Woonkamer, Gang, Trapopgangen en overloop
    Super tevreden met het geleverde werk. De mannen van Eugene hebben in nog geen dag tijd onze benedenverdieping, gang, trapopgangen en overloop gestuct. De communicatie was prettig en we hebben goede adviezen gekregen. Communicatie ging snel en we hebben goede adviezen gekregen. Daarnaast konden ze snel starten, fijn! Voor een eventuele volgende klus zou ik ze graag weer boeken!