E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Michael Lundstrom, Dronten
    Beoordeeld op 30 jun 2023
    Stucen: 100 m² wanden; 30 m² plafonds; Gang
    Iedereen die kwam voor het stucwerk en schilderen waren heel aardig. Vlot uitgevoerd en snelle response. Aanrader!
  • Review door Britte van Erven, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 jun 2023
    Stucen: 105 m2 wanden; 12 m² plafonds; 60 m2 schuin dak.Slaapkamer(...
    Hele bovenverdieping laten stucen door de mannen van Eugène. Ze waren vriendelijk en hebben in slechts twee dagen drie slaapkamers, de badkamer, de hal en het trapgat snel en netjes opgeleverd. Heel tevreden en zeker een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bodegraven
    Beoordeeld op 22 jun 2023
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Heel blij met het stucwerk bij ons in huis. De opdracht is een aantal keer aangepast maar dat was geen enkel probleem. De mannen die bij ons over de vloer kwamen waren erg professioneel en hebben in twee dagen alles strak gemaakt. Nu is het wachten tot alles droog is. Wij zullen bij een volgende keer zeker weer kiezen voor Eugene
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bolsward
    Beoordeeld op 21 jun 2023
    Stucen: 80 m² wanden; Slaapkamer(s)
    Binnen een dag klaar en erg netjes.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 15 jun 2023
    Stucen: 80 m² wanden; Woonkamer, Keuken
    Snel, vakkundig en zeer redelijk geprijsd! Wat mij betreft een aanrader en iemand die ik vaker ga vragen bij klussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Spijkenisse
    Beoordeeld op 13 jun 2023
    Stucen: 76 m² wanden; 41 m² plafonds; Slaapkamer(s), Gang
    Duidelijke communicatie. Mooi stucwerk afgeleverd. Enige minpuntje was dat de deur en raamkozijnen beter afgeplakt hadden kunnen worden. Met het afplakken voor het verven zijn we toch wel wat stucresten tegengekomen die voorkomen hadden kunnen worden.

Dag Willemijn, bedankt voor de mooie review ! Zullen zeker extra aandacht geven aan dit minpuntje. Had mij gewoon eerder op de hoogte gebracht, dan had ik het voor 100% (laten) oplossen.

Reactie geplaatst 13 jun 2023