E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Erik, Hattem
    Beoordeeld op 8 apr 2015
    Kozijnen schilderen
    Eugene is een prima vakman. Hij heeft het schilderwerk keurig en binnen de aangegeven termijn afgerond. Hij dacht goed mee met de weersomstandigheden en mag binnenkort een tweede klus bij ons uitvoeren.
  • Review door Dick, Leusden
    Beoordeeld op 3 apr 2015
    schilderen dakkappel
    Eerlijke en hardwerkende vakman. Denkt mee en ziet dingetjes die hij dan kostenloos meeneemt. Het ziet er weer strak uit bij mij!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heerde
    Beoordeeld op 16 mrt 2015
    Behangen hoog trapgat
    Eugene heeft bij mij een hoog trapgat behangen met een vliesbehang met dessin. De trap heeft twee knikken (beneden en boven) en daarom durfde ik het zelf niet aan. Eugene is eerst langsgeweest om de situatie te bekijken en daarna heeft hij een voorstel gedaan via de e-mail. Dit allemaal op korte termijn. Het behangen is erg netjes gedaan op een toch wel wat slechte muur. Helaas is de muur wat scheef waardoor op de onderste helft de naden zichtbaar zijn.Dit was helaas niet te voorkomen. Eugene heeft meegedacht en gevraagd naar wat de bedoeling was. Hij geeft goed naar mijn wensen geluisterd. Doordat de muur zuigt, moet er nog nagelijmd worden. Omdat ik er zelf niet bij kan, gaat Eugene dit nog even voor mij doen. Al met al ben ik tevreden en heb ik een erg mooi trapgat!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oldebroek
    Beoordeeld op 11 mrt 2015
    Wanden en plafonds sausen
    ES Klus & Schilderwerken, heeft deze klus bij ons uitgevoerd. Een ander schildersbedrijf had een avond van te voren via de mail laten weten dat ze niet kwamen, waardoor we in de stress een oplossing moesten zoeken. 's Avonds laat nog wisten we Eugène te bereiken en hij kon de volgende morgen al kijken. Hij is gelijk met zijn broer aan de slag gegaan en heeft ons uit de brand geholpen. Heel betrouwbaar, flexibel, werkt snel, denkt absoluut mee en heeft een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Erg vriendelijk ook en zeker een aanrader, zelf zullen we hem de volgende keer weer benaderen voor een klus.
  • Review door P., Emmeloord
    Beoordeeld op 1 mrt 2015
    Binnen schilderwerk begane grond
    Eugène kwam tijdens de kennismaking over als een betrouwbare vakman. Hij begreep mijn wensen. Tijdens de klus werkte hij zeer zelfstandig maar aarzelde niet om overleg te plegen wanneer dit noodzakelijk was. Hij klaarde de klus binnen de gestelde termijn en ruimde de materialen na afloop netjes op. Ik kan deze vakman aanbevelen.
  • Review door Jacobien en Paul, Meppel
    Beoordeeld op 20 feb 2015
    plafonds schilderen kamer, keuken hal en trapopgang bovenhuis
    Eugene is een aardige schilder die ons goed en snel geholpen heeft! Ik beveel hem van harte aan bij anderen! Hij denkt echt goed mee en zorgt ervoor dat de hele klus geklaard wordt. Ook levert hij goede service achteraf.
  • Review door Karin, Zwolle
    Beoordeeld op 20 feb 2015
    Schilderen trap
    Ik heb een opdracht geplaatst om de trap te schuren en te schilderen. Dit is vakkundig gedaan en wat ik erg plezierig vond dat alles in overleg mogelijk was. Eugene is vriendelijk en rustig en denkt goed mee. Hij laat nadat hij weggaat de boel ook bijzonder netjes achter. Kortom, wij bellen hem nog wel eens een keer als we een schilder nodig hebben.
  • Review door Jerry, Apeldoorn
    Beoordeeld op 17 feb 2015
    Prof. behang prof gezocht !
    Eugène heeft samen met een collega een top job verricht. Vooraf persoonlijk alle zaken, voor wat de werkzaamheden en mijn wensen betreft, duidelijk besproken en op papier gezet. Alle afspraken zijn nagekomen, het behang zit er keurig en strak op, TOP !! De volgende klus gaat ook naar Eugène, kan een ieder dit bedrijf aanbevelen.
  • Review door Zaagman, Amersfoort
    Beoordeeld op 8 feb 2015
    Schilderen binnenkozijnen
    Eugene is een hele fijne huisschilder. Betrouwbaar, flexibel en vriendelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen. Als ik weer een schilderklus heb, dan bel ik hem weer.
  • Review door Roos, Garderen
    Beoordeeld op 13 jan 2015
    Gezocht iemand die in week 51 (volgende week) bij ons kan komen beh...
    heeft bij ons behangen, kwaliteit matig tot slecht. beslist geen behanger.

Vergeet u niet te vermelden dat de muren niet vlak zijn aangeboden zoals afgesproken ? Ondanks deze omstandigheden mag u helemaal niet klagen ! Daarnaast erg verbaasd om ruim 3 weken nadat de klus is uitgevoerd een negatieve werkbeoordeling te ontvangen terwijl uw man bij oplevering tevreden was over mijn werkzaamheden !

Reactie geplaatst 13 jan 2015