We zochten een bekwame, betrouwbare en eerlijke vakman die gedurende onze vakantie ons huis buiten wilde schilderen. Tevens hadden we wat zaken binnen, o.a. het opnieuw schuren en oliën van de vloer, die gecoördineerd moesten worden gedurende onze vakantie. In Eugène hebben we deze vakman gevonden. Hij denkt mee, is flexibel, heeft een goede prijs maar is bovenal betrouwbaar en communiceert goed. Dat laatste laat nog al eens te wensen over is mijn ervaring. Aangezien we een gezin hebben met kleine kinderen zijn wij niet zo flexibel en is het dus van belang dat afspraken worden nagekomen. Hij komt zijn afspraken na! Iedere dag een update met werkzaamheden en foto's.
Het werk is netjes uitgevoerd met de gewenste Sikkons Rubbol XD hoog glans verf. Sommige stukken van de dakgoot waren slecht (was vooraf niet geheel voorzien), maar zijn op en top gerepareerd en afgelakt door Eugène.
De vloeren expert die Eugène voor ons had geregeld heeft het werk ook netjes opgeleverd. Geen troep, geen gedoe, gewoon fantastisch.
Deze vakman kan ik u van harte aanbevelen!