E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door A.W., Steenwijk
    Beoordeeld op 7 jul 2015
    plafon witten van woomkamer,keuken,gang,douche en slaapkamer
    Heb goede ervaring met Eugene en is zeer betrouwbaar. Eugene heeft de klus samen met zijn broer uitgevoerd. Helaas is bij nader inzien het plafond in de woonkamer niet helemaal dekkend geworden maar daar komt Eugene voor terug. Ik zie het met vertrouwen tegemoet.
  • Review door Martijn Dragt te Zwartsluis
    Beoordeeld op 4 jul 2015

het schilderen van de buitenkant met inbegrip van een dakkapel.

Erg tevreden over ES klus en schilderwerken. Hij verstaat zijn vak en communiceert op een fijne manier.
  • Review door Ingrid en Hans, Hoogeveen
    Beoordeeld op 15 jun 2015
    Schilderen van de bovenverdieping zowel voor als achter
    Een hardwerkende, vriendelijke en beleefde vakman Weet waar hij mee bezig is en hij levert keurig werk af. Komt zijn garantieafspraken echter niet na. Jammer.
    (Bewerkt op 13 jun 2019)
  • Review door Ensing, Assen
    Beoordeeld op 8 jun 2015
    schilderen voorgevel en kozijn
    Eugene heeft bij ons het hele huis geschilderd en wij zijn zeer tevreden een echte vakman!!!Als wij weer een schilderkunst hebben kiezen wij zeker weer voor eugene een echte aanrader!
  • Review door Dave, Meppel
    Beoordeeld op 3 jun 2015
    Schilderen woonkamer, muren plafond en kozijnen
    Eugene is een harde werker, houdt zich aan gemaakte afspraken en levert goed werk. Eigene staat open voor op en aamerkingen en komt met oplossingen. Eugene is een vriendelijke man en makkelijk in ee omgang.
  • Review door Sander & Renisha te Veenendaal
    Beoordeeld op 19 mei 2015

Het schilderen van de buiten van het huis met inbegrip van het dakkappel.

Zeer nette mensen. En heel beleefd. Ze zijn erg behulpzaam en overleggen alles met de klant. Komen keurig op afgesproken tijdstip. Wij zijn heel tevreden met hun werk. Zeker voor herhalling vatbaar!
  • Review door G.F., Zwolle
    Beoordeeld op 15 mei 2015
    Buitenschilderwerk
    We zochten een bekwame, betrouwbare en eerlijke vakman die gedurende onze vakantie ons huis buiten wilde schilderen. Tevens hadden we wat zaken binnen, o.a. het opnieuw schuren en oliën van de vloer, die gecoördineerd moesten worden gedurende onze vakantie. In Eugène hebben we deze vakman gevonden. Hij denkt mee, is flexibel, heeft een goede prijs maar is bovenal betrouwbaar en communiceert goed. Dat laatste laat nog al eens te wensen over is mijn ervaring. Aangezien we een gezin hebben met kleine kinderen zijn wij niet zo flexibel en is het dus van belang dat afspraken worden nagekomen. Hij komt zijn afspraken na! Iedere dag een update met werkzaamheden en foto's. Het werk is netjes uitgevoerd met de gewenste Sikkons Rubbol XD hoog glans verf. Sommige stukken van de dakgoot waren slecht (was vooraf niet geheel voorzien), maar zijn op en top gerepareerd en afgelakt door Eugène. De vloeren expert die Eugène voor ons had geregeld heeft het werk ook netjes opgeleverd. Geen troep, geen gedoe, gewoon fantastisch. Deze vakman kan ik u van harte aanbevelen!
  • Review door Thyrsa, Dedemsvaart
    Beoordeeld op 4 mei 2015
    Binnen- en buiten schilderwerk.
    Eugène heeft goed werk verricht. Hij denkt vooraf goed mee waardoor je goede beslissingen kunt nemen en het resultaat krijgt, wat je wilt hebben. Het werk is netjes en goed uitgevoerd. Ik heb hem aan bevolen voor schilderwerk in mijn familie en hij gaat komende zomer mijn huis buitenom schilderen.
  • Review door Tobias, Amersfoort
    Beoordeeld op 3 mei 2015
    Schilderen buitenboel
    Wij hebben voor buitenschilderwerk een opdracht op werkspot geplaatst. Voorzijde: voordeur incl. kozijn, deur inpandige berging incl. kozijn, 3x raamkozijn, 1x sierplaat gevel Achterzijde: 8x kozijnen, Gevelbekleding (lijnzaadolie) Tijdens het selectieproces van een schilder hebben wij rekening gehouden met vier factoren: 1. Referenties 2. Locatie van vakman tov onze locatie 3. Prijs 4. "Prettig gevoel" We kregen uiteindelijk 9 aanbiedingen. Op basis van Referenties en locatie hebben we drie schilders uitgenodigd voor een bezichtiging en gesprek waarna we gekozen hebben voor ES schilderwerken (Eugene) omdat de prijs goed was en tijdens het gesprek sprake was van een "klik". De schilderwerkzaamheden zouden worden uitgevoerd in een kleine week. Uiteindelijk is Eugene 3 volle dagen bezig geweest en twee keer terug gekomen om de puntje op de i te zetten. We wonen in een relatief jonge woning en na de oplevering is Eugene de eerste geweest die een laag verf heeft aangebracht. Het was hoog nodig. Eugene werkt schoon, met hoogwaardige verf (Sikkens), doet op eigen inzicht een extratje (ongevraagd ook de gevel gereinigd) en is secuur. Al met al stellen wij dat we dermate tevreden zijn dat we bij een volgende klus zeker wederom gebruik zullen maken van de diensten van Eugene. Wij raden Eugene aan bij vrienden en familie.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nij Beets
    Beoordeeld op 12 apr 2015
    schilderen van 5 dakkapellen
    Vriendelijke man bij bezichtiging, mooie nette offerte en de start datum afgesproken.we hadden in goed overleg medio april afgesproken Toen ik afgelopen week aan hem vroeg of hij de definitieve start datum wist kwam hij er mee dat het eind juli werd, zonder enig overleg.we hadden snel een timmerman geregeld die reparatie, s had uitgevoerd zodat de schilder in april kon beginnen, vind nu nog maar eens een goede schilder leuke afspraken ! !! dus ES klus komt er bij ons niet in. wazig met afspraken, jammer

Jammer en erg verbaasd over deze recensie. Hebben wel degelijk contact gehad wat de begindatum betreft. Helaas had deze meneer geen geduld. Ons bedrijf komt zijn afspraken na, zie eerdere recencies.

Reactie geplaatst 12 apr 2015