E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Patriek, Oosterzee
    Beoordeeld op 22 jun 2019

Stucen: 170 m2 wanden

Supersnel en goed vakmanschap! Het stucwerk is mooi en strak bij ons opgeleverd. Eugene is goed bereikbaar en duidelijk in zijn communicatie. Afspraak is afspraak bij hem. Aanrader!
  • Review door Betsie, Staphorst
    Beoordeeld op 22 jun 2019

Stucen: 130 m2 wanden; 70 m2 plafonds

E.S schilders en afbouwbedrijf heeft mijn hele huis gestukadoord! Ze konden op zeer korte termijn bij mij aan de slag! Alles is gedaan volgens afspraak en het ziet er keurig netjes uit. Ik ben super tevreden.
  • Review door Hendrik, Meppel
    Beoordeeld op 17 jun 2019

Stucen: 25 m2 wanden; 13 m2 plafonds

Uitstekend werk geleverd en zeer snel tussen offerte aanvraag en oplevering van het werk zat een week tijd. Zeker een aanrader!
  • Review door Emma, Raalte
    Beoordeeld op 11 jun 2019

Stucen: 60 m2 wanden

Erg prettige communicatie en zeker mooi werk afgeleverd. Met vragen kon je ook goed terecht en vrolijk personeel. Bedankt voor de goede service!
  • Review door Kees, Ede
    Beoordeeld op 10 jun 2019

Renovlies nieuwbouwwoning

Er is door E.S. schilders goede kwaliteit geleverd. We zijn erg tevreden met ons renovlies. E.S. is flexibel om mee af te spreken en voerde de opdracht dus naar wens uit. Ik zou ze aan iedereen aanbevelen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Olst
    Beoordeeld op 8 jun 2019

Stucen: 150 m2 wanden

Contact was netjes, goed te bereiken. Groep stucers die kwamen zijn harde werkers, er spreekt in ieder geval één iemand nederlands👍🏼In overleg met opdrachtgever houden ze rekening met overige klusjesman die tijdens de klus werkzaam zijn.
  • Review door Marije, Diepenveen
    Beoordeeld op 8 jun 2019

Stucen: 110 m2 wanden

Eugene is een topper! Stucwerk is echt superstrak opgeleverd, in 1 dag is onze gehele bovenverdieping weer als nieuw. Hij is goed bereikbaar en helder in de communicatie. Komt zijn afspraken na en kan snel schakelen. Ik zou hem zo weer inhuren.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Genemuiden
    Beoordeeld op 2 jun 2019

Stucen: 105 m2 wanden

Snel geregeld, netjes afgewerkt, afspraken na gekomen wij zijn er blij met het resultaat!
  • Review door Gerjanne, Dalfsen
    Beoordeeld op 30 mei 2019

Stucen: 17 m2 wanden

Fijn dat de stucadoor op zeer korte termijn tijd had om onze muren te stucen. De muren zijn mooi gestuucd!
  • Review door Robert, Wolvega
    Beoordeeld op 30 mei 2019

Stucen: 60 m2 wanden

Heel strak werk afgeleverd ! 3 man in 1 dag mijn hele woonkamer klaargemaakt. Zeer tevreden !