E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 18 jul 2019

stukadoren

-Afspraak gemaakt voor uitbouw te stuken in Moordrecht en naar drie met een rare smoes niet komen opdagen . Dus ik stond drie dagen voor lulbij de opdrachtgever. - deze mam geeft geen garantie op werk wat die heeft uit gevoerd - vergeet stopnaalden - en zet hoeknaalden vast met nietjes die zijn gaan roesten
    (Bewerkt op 6 feb 2025)

Een dergelijke reactie had ik van deze gefrusteerde timmerman (die overigens stucplaten schots en scheef aanbrengt) wel kunnen verwachten. Hij denk verstand te hebben van het vak stucen maar heeft hier helemaal geen kaas van gegeten. Opdracht vorig jaar november, geheel conform afspraak, opgeleverd. Gingen je honderden tevreden klanten voor Meine Jan, veelzeggend toch ? Ik ga gewoon op dezelfde "betrouwbare" voet verder en lach je review gewoon weg ! :-):-):-)

Reactie aangepast 20 jul 2019
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 8 jul 2019

Stucen: 90 m2 plafonds

Eugène heeft bekwame mensen de klus laten uitvoeren. Het plafond ziet er strak uit, een klein schade geval is perfect opgelost. Ik zou het bedrijf zeker aanraden.
  • Review door Diane, Amsterdam
    Beoordeeld op 6 jul 2019

Tegels zetten: 5 m2; Muur; Keuken

Snel, hoog kwalitatief werk geleverd. Wij zijn zeer tevreden en raden dit bedrijf zeer aan!
  • Review door Laura, Zwolle
    Beoordeeld op 5 jul 2019

Stucen: 90 m2 wanden

Ruim twee maanden voor mijn verhuizing is Eugène langs gekomen om alle wanden op te meten. Ik ontving daarna heel snel de offerte en was erg tevreden over de verhouding tussen prijs/kwaliteit. Twee dagen voordat ze de klus zouden uitvoeren, belde Eugène om alles door te spreken. Dit vond ik erg fijn, aangezien we al ver van te voren hadden afgesproken wanneer de klus uitgevoerd moest worden. In drie dagen tijd hebben ze mijn hele huis gestuukt waar ik super tevreden over ben! Alles is van te voren goed afgeplakt en na afloop hebben ze alles netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Ik zou E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. zeker aanbevelen aan anderen. De communicatie is super goed, je krijgt een snelle en duidelijke reactie. Heel erg bedankt voor het goede werk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Arnhem
    Beoordeeld op 3 jul 2019

Stucen: 300 m2 wanden; 150 m2 plafonds

Stucwerk: Alles volgens afspraak uitgevoerd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Velp
    Beoordeeld op 2 jul 2019

Stucen: 88 m2 wanden

Niet de goedkoopste, maar wel gewoon een reële prijs. Zeer tevreden over het afgeleverde werk! Afspraken netjes nagekomen, goed bereikbaar. Zeer tevreden!
  • Review door Henk, Zwolle
    Beoordeeld op 29 jun 2019

Stucen: 60 m2 wanden

Ik ben prettig en snel geholpen. Ik heb goede afspraken kunnen maken en deze zijn ook nagekomen. Het werk is op een plezierige manier en door een goede stucadoor uitgevoerd. Het geheel is super strak afgeleverd ik ben er erg tevreden over.
  • Review door Drake, Meppel
    Beoordeeld op 27 jun 2019

Stucen: 100 m2 wanden

E.S. Schilders& Afbouwbedrijf was niet alleen snel met reageren maar ook snel met het uitvoeren van de opdracht. Zeker aan te raden.
  • Review door steven, Apeldoorn
    Beoordeeld op 27 jun 2019

Stucen: 120 m2 wanden; 100 m2 plafonds

• Review door Sven, Groenlo
    Beoordeeld op 24 jun 2019

Renovlies behang: 100 m2; 6 kamers

Dik tevreden over het geleverde werk dat op relatief korte termijn nog kon worden uitgevoerd. Regelmatig wordt contact opgenomen met de vraag of alles naar tevredenheid is.