E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Mark, Wijhe
    Beoordeeld op 15 aug 2019

Stucen: 200 m2 wanden; 100 m2 plafonds

Eugene is ons erg goed bevallen en wij kunnen hem zeker aan iedereen aanraden. Zelfs in de warme week van 39 graden zijn zijn stucmannen de hele dag doorgegaan en tot zaterdagavond 23.00 uur om het af te maken, geweldig! Zie de foto's wij hebben ons gehele huis eerst laten stucen en daarna laten spuiten in kleur. Gr fam Maduro
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beverwijk
    Beoordeeld op 11 aug 2019

Renovlies behang: 301 m2; 10 kamers

Eugene is een aardige man die alles snel en goed regelt. Chandor voerde bij ons het werk uit. Leuke man en maakte graag een praatje
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Apeldoorn
    Beoordeeld op 7 aug 2019

Stucen: 100 m2 wanden; 40 m2 plafonds

Ze plakken alles goed af, ze werken netjes en nemen ook al het materiaal en afval weer mee als de klus geklaard is.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Olst
    Beoordeeld op 5 aug 2019

Stucen: 35 m2 plafonds

Eugène is een vriendelijke vakman. Hij neemt de tijd voor vragen en zorgt ervoor dat eventuele problemen snel worden opgelost. Het plafond en keukenmuur zijn mooi glad gestucd. Zijn werknemers werken snel en zorgvuldig.
  • Review door Hidde, Twello
    Beoordeeld op 23 jul 2019

Stucen: 115 m2 wanden

Heel erg blij met het resultaat. Onze jaren 30 woning is compleet strak gestuct door zeer hard werkende werknemers. Nog mooier geworden dan we hadden gedacht. Ook de uitgehakte muren waar eerst een schouw zat zijn helemaal strak geworden. Communicatie met Eugène is snel en helder. Goede prijs / kwaliteit verhouding en erg flexibel! Aanrader!
  • Review door Marco, Zwolle
    Beoordeeld op 22 jul 2019

Stucen: 100 m2 wanden; 25 m2 plafonds

Prima werk voor prima prijs. Zelfs na kleine klacht nog even terug geweest om perfect te maken
  • Review door Sunita, Benningbroek
    Beoordeeld op 22 jul 2019

Exterior plastering: 100 m2

Eugène en zijn team hebben snel en goed werk verricht bij ons buitenstucwerk. Top service, steeds goed gecommuniceerd over data tijden etc. en scherp geprijsd. Ik ga ze zeker weer inschakelen voor het binnen stucwerk. Het resultaat is prachtig! Bedankt jongens!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Kampen
    Beoordeeld op 21 jul 2019

Stucen: 30 m2 wanden

E.S. kon in deze drukke tijden snel schakelen en mooi nog een dag twee kamers in één keer geheel afronden. Heel fijn! Goed contact met Eugene en zijn mensen. Aanrader!
  • Review door Els, Amersfoort
    Beoordeeld op 20 jul 2019

Exterior plastering: Twee verdiepingen

Super strak werk geleverd!!!!!
  • Review door Madelein, Terwolde
    Beoordeeld op 19 jul 2019

Stucen: 357 m2 wanden; 157 m2 plafonds

Ongelofelijk goed werk. Mooi stucwerk en schilderwerk, goede coördinatie en overzicht op de klus, prima communicatie met ons hierover en komt afspraken na. Kortom een klus “ uit het boekje” die wij bij iedereen zouden aanraden. Wil je een betrouwbare perfectionistische vakman voor de klus, bel Eugene en je weet dat je klus zorgeloos geklaard word.