E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1539)

• Review door Steven, Westmaas
    Beoordeeld op 30 mei 2019

Glas glasvezelbehang bovenste verdieping + 2 traphallen

Wij hebben de muur laten behangen met glasvezel en het resultaat is fantastisch! Prima werk, daarom beveel ik E.S. Schilders & Afbouwbedrijf ook aan!
  • Review door Harriet, Ruinerwold
    Beoordeeld op 29 mei 2019

Stucen: 5 m2 wanden

Zeer prettige samenwerking. Snelle afspraken, goed resultaat!
  • Review door Bas, Dalfsen
    Beoordeeld op 26 mei 2019

Stucen: 90 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Wij zouden dit bedrijf aan iedereen aanraden die een (al dan niet lastige) klus heeft. Een van Eugène's stucadoors (met dank aan Raoul) heeft onze 150 jaar oude woonboerderij in haar geheel opnieuw van stucwerk voorzien. Sloopschade, kleine hoekjes, lastige oppervlakken, alles van hoge kwaliteit en zonder problemen. Tussentijds steeds een update van de gewerkte uren en regelmatig afstemming over de tevredenheid tot nu toe, verder is Eugène via Whatsapp laagdrempelig beschikbaar voor vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Austerlitz
    Beoordeeld op 24 mei 2019

Renovlies behang: 80 m2; 2 kamers

Net werk afgeleverd, goede afspraken gemaakt
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Epe
    Beoordeeld op 22 mei 2019

Stucen: 20 m2 wanden; 35 m2 plafonds

Onze ervaring met ES Schilders is zeer positief Reageert snel op alle vragen Wij moesten door uitloop van bouw nog een keer datum verplaatsen, dit werd keurig opgelost Zeer net werk geleverd en alles na afloop ook keurig opgeruimd Zeer aan te raden
  • Review door Rienk, Zwolle
    Beoordeeld op 15 mei 2019

Stucen: 16 m2 wanden; 12 m2 plafonds

In tegenstelling tot onze ervaring met verschillende andere bedrijven was de communicatie verrassend snel en werd de opdracht op korte termijn uitgevoerd, een heel fijne ervaring. Ook de zorgvuldigheid waarmee alles werd afgeplakt en beschermd hebben we op prijs gesteld.
  • Review door Lesley, Zwolle
    Beoordeeld op 13 mei 2019

voordeur + voorportaal schilderen

Prima werk geleverd
  • Review door Jochem, Steenwijk
    Beoordeeld op 13 mei 2019

Stucen: 20 m2 wanden

Er werd goed met ons meegedacht, het contact verliep vlot en er was veel in overleg mogelijk. De afspraak stond al snel gepland en nadat ze alles netjes hadden afgeplakt is onze muur superstrak afgeleverd. Complimenten naar de stukadoor, een enorm harde werker! Ook hebben we nog goed advies gekregen over verdere afwerking (verven). Super service, wij zijn erg tevreden en zullen niet twijfelen bij een volgende klus.
  • Review door Romke, Tuk
    Beoordeeld op 8 mei 2019

Stucen: 50 m2 wanden

Wij zaten even met ons handen in het haar toen ik in contact kwam met Eugene, maar hij wist dit razendsnel op te lossen met behoud van kwaliteit. Wij zijn super blij met de bewezen diensten.
  • Review door Wytze, Harderwijk
    Beoordeeld op 6 mei 2019