E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Rogier, Rosmalen
    Beoordeeld op 16 okt 2025
    Stucwerk binnen: Hele woning; 299 m² wanden; 199 m² plafonds
    E.S. Schilders & Afbouwbedrijf heeft bij ons uitstekend werk geleverd. Het team werkte snel, netjes en met zichtbaar vakmanschap. De communicatie verliep prettig en afspraken werden stipt nagekomen. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat, strak afgewerkt en precies zoals afgesproken. Een betrouwbare partij die we zeker kunnen aanbevelen.
  • Review door Tessa, Medemblik
    Beoordeeld op 16 okt 2025
    Stucwerk binnen: 60 m² wanden; 45 m² plafonds; Woonkamer
    Prachtig resultaat van onze woonkamer en een kleine kamer boven. Super strak en glad afgewerkt! Zijn echt mega blij met het eindresultaat. En hele vriendelijke werklui, super service! Zeker een aanrader en wij komen zeker nog eens terug!
  • Review door A, Zuidwolde
    Beoordeeld op 13 okt 2025
    Stucwerk binnen: Zolder; 45 m² wanden; 25 m² plafonds
    Goed werk geleverd! Met 3 man sterk was de zolder in 1 dag strak gestuct. En binnen een week na aanvraag konden ze al beginnen. 😃 Korte lijntjes met de werkgever en plezierig contact!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Reeve
    Beoordeeld op 4 okt 2025
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 150 m²; 3 kamers
    Ik heb het traject met dit bedrijf als zeer positief en solide ervaren. Eugène communiceert goed, tijdig, transparant en denkt in oplossingen indien nodig. Zijn vlotter dan verwacht aan de slag gegaan wat positief effect heeft gehad op onze eigen verdere planning. Werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd en we zijn dik tevreden. Ik ben blij dat we de klus aan dit bedrijf hebben gegeven.
    (Bewerkt op 18 feb 2026)

Bedankt voor de mooie review Marcel !

Reactie geplaatst 4 okt 2025
  • Review door Nazila, Valkenswaard
    Beoordeeld op 30 sep 2025
    Stucwerk binnen: Hele woning; 180 m² wanden; 42 m² plafonds
    Tot nu toe heel erg tevreden over de werkwijze van Eugène. Hij communiceert heel prettig en snel. Ze kwamen ook meteen kijken en kunnen een week later al starten, super fijn! Alle vertrouwen in hun vakmanschap. Inmiddels is het stucwerk klaar en wij zijn super tevreden over het resultaat. Het is echt heel mooi en strak geworden. Ik kan niet wachten tot het droog is!!
    (Bewerkt op 28 okt 2025)

Bedankt voor de mooie review Nazila. Groeten Eugène