E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.
Beoordeling: 4.7 van 54.751.070 reviews

Alle reviews (1070)

 • Alex Imbrea, Enschede

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 2 okt 2023
  Stucen: 270 m² wanden; 135 m² plafonds; Hele woning
  I am very happy with the plastering work on my newly built home. About 300m2 of walls plastered in 3 days with no imperfections and quite clean. Communication went very smooth as well, during measuring and making the offer, while doing the work, and afterwards. I highly recommend this company for plastering!
 • Catharina Hazenberg, Jirnsum

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 28 sep 2023
  Stucen: 125 m² wanden; 50 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
  Zeer goed contact en een prima prijs. De muren van mijn woning uit 1900 zijn weer mooi strak. Echt zeer goed geholpen en erg blij met het resultaat en alles in een week geregeld en klus geklaard.
 • Mariska, Deventer

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 26 sep 2023
  Stucen: 75 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang, Keuken
  Ik heb de klus eind augustus op Werkspot geplaatst en binnen 3,5 week is zowel het inmeten als de klus zelf uitgevoerd. Contact met Eugène is goed verlopen. Na het inmeten een duidelijke offerte ontvangen en na een paar dagen zijn ze al begonnen met de klus. Daarnaast hebben ze binnen één dag alle wanden gestuct (4 kamers en gang). Ziet er strak en netjes uit, toppers 👍
 • Fred Kamsteeg, Woerden

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 25 sep 2023
  Renovlies behang: 100 m²; 4 kamers
  Klus betrof aanbrengen vlies behang en sausen van appartement van 100m2. De afspraken werden goed nagekomen. De klus is binnen de afgesproken tijd geklaard. De communicatie verliep prettig. Ik raad E.S.schilders ten zeerste aan.
 • Manouk, Maarssen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 21 sep 2023
  Stucen: 62 m² wanden; 68 m² plafonds; Woonkamer, Gang, Keuken
  We zijn meer dan tevreden over het gehele proces. Zowel de communicatie, nakomen van afspraken en de uitgevoerde werkzaamheden zijn perfect. De muren zijn super strak afgewerkt. De jongens waren elke dag op tijd en hebben alles super netjes en opgeruimd achtergelaten. Bij een eventuele volgende verbouwing zullen we E.s schilders & afbouw zeker weer inhuren en aan iedereen aanbevelen.
 • Sharon, Zutphen

  Beoordeling: 5 van 5
  Beoordeeld op 20 sep 2023
  Stucen: 200 m² wanden; 80 m² plafonds; Hele woning
  In 2 dagen het volledige appartement gestuct. De vele lastige hoeken en het hele hete weer maakte het voor de stucadoors een moeilijke klus, maar het resultaat ziet er erg netjes uit. Goede communicatie met Eugène en snelle service