E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Jan Van Dam, Assen
    Beoordeeld op 23 apr 2026
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 90 m²; 3 kamers
    Prima verlopen klus houd zich aan de afspraken en goede vakmensen. Werk volgens planning uitgevoerd.

Fijn dat jullie tevreden zijn !

Reactie geplaatst 27 apr 2026
  • Review door Kim Arts-Stiekema, Zutphen
    Beoordeeld op 18 apr 2026
    Stucwerk binnen: 50 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s)
    Vlot, hardwerkend en beleefd team, flexibel en goed meedenkend. Lieten de ruimte ook keurig achter. Er was een kleine miscommunicatie over de stopcontacten maar dat is ook keurig opgelost. We zijn zeer tevreden over de professionele gang van zaken. En dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Dit bedrijf raad ik dan ook van harte aan!
  • Review door Niels, Apeldoorn
    Beoordeeld op 13 apr 2026
    Stucwerk binnen: 60 m² plafonds; Hele woning
    De klus was snel gedaan goed contact. En het zat er echt heel snel in. Als ik weer iets gestuct moet hebben bel ik hun weer.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oosterhout
    Beoordeeld op 6 apr 2026
    Stucwerk binnen: 75 m² wanden; 51 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Goede communicatie! Fijn dat José van tevoren langs kwam voor opname en Eugène tijdens de werkzaamheden regelmatig even contact op nam. Op korte termijn beginnen was geen probleem, en de mannen hebben met een grote ploeg erg hard gewerkt. Alles volgens afspraak, en met twee dagen waren zelfs de scheve bakstenen muurtjes en rare hoekjes in mijn jaren 30 huis professioneel strak. Aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 2 apr 2026
    Stucwerk binnen: 75 m² wanden; Slaapkamer(s), Gang
    Wat een top ervaring met deze stukadoor! Op zeer korte termijn konden ze al starten, wat mij echt uit de brand hielp. Met 6 man tegelijk hebben ze in twee dagen het hele huis strak en super netjes gestuct. Echt indrukwekkend hoe efficiënt en professioneel ze te werk gingen. De communicatie was prettig: duidelijk, snel en betrouwbaar. Afspraken werden nagekomen en alles verliep soepel. Absoluut een aanrader als je kwaliteit én snelheid zoekt!

Bedankt voor de mooie review Bas ! Graag tot een volgende keer ;-)

Reactie geplaatst 2 apr 2026