E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F.

E.S. Schilders & Afbouwbedrijf V.O.F. beoordelingen (1535)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Etten-Leur
    Beoordeeld op 27 mrt 2026
    Stucwerk binnen: 120 m² wanden; 40 m² plafonds; Woonkamer, Gang
    Fantastisch werk geleverd door deze zeer vriendelijke stukadoors. Binnen drie dagen kwamen ze al langs voor een meting en het stucwerk was vervolgens in één dag volledig afgerond! Aanrader!
    (Bewerkt op 28 mrt 2026)
  • Review door Carmen, Zwartsluis
    Beoordeeld op 27 mrt 2026
    Stucwerk binnen: 126 m² wanden; Hele woning
    Fantastisch fijn bedrijf en hele goede vakmannen. We zijn erg blij met ons stucwerk!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nistelrode
    Beoordeeld op 24 mrt 2026
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 170 m²; 5 kamers
    Via Werkspot snel met elkaar in contact gekomen. De dag nadat ik mijn sleutel had gekregen konden jullie al meteen beginnen. Eugéne heeft constant contact gehouden over de tevredenheid van de voortgang en de kwaliteit. Erg fijn! Mooi werk afgeleverd!
  • Review door Thijmen van Heusden, Brakel
    Beoordeeld op 23 mrt 2026
    Stucwerk binnen: 50 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Mijn eerste ervaring via werkspot en vond het best wel spannend ondanks dat hadden wij snel contact met Eugène en hij komt afspraken perfect na! Wij hadden contact opgenomen over Gipsplaten die we niet mooi dichtgesmeerd kregen. Eugène heeft meteen actie ondernomen en de volgende dag stonden 2 heren voor de deur. Spreken niet veel Nederlands (wat mijn betreft belemmert het niks) maar zijn zeker netjes en goed in hun werk! Ze dachten mee en hebben in een dagdeel 2 plafonds gestuct. Zelfs toen wij in een andere muur beschadiging aanbrachten vulden ze het gewoon voor ons aan, super bedankt heren en Eugène.
  • Review door Deni, Markelo
    Beoordeeld op 16 mrt 2026
    Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen: 100 m²; 1 kamer
    Gemakkelijk in communicatie, komt afspraken na, snel en voorspoedig. De jongens hebben een bewerkelijke klus uitgevoerd, oude boerderij uit 1860 met veel hoeken, nissen en rondingen in de ramen. Resultaat mag er zijn en blij mee
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zalk
    Beoordeeld op 14 mrt 2026
    Stucwerk binnen: 50 m² wanden; 7 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Snel en goed contact via Eugène. Alles volgens afspraak. Eugène komt langs voor opnemen van werk, maakt snel een offerte en een dag na goedkeuring konden zijn mannen beginnen. Vriendelijk en harde werkers met een mooi strak resultaat!

Dank voor de mooie review Aldert, graag tot een volgende keer !

Reactie geplaatst 15 mrt 2026
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Marknesse
    Beoordeeld op 2 mrt 2026
    Stucwerk binnen: 10 m² wanden; 1 m² plafond; WC
    Nadat ik contact had gehad met Eugène konden de stucadoors de volgende dag al beginnen. De klus was binnen no time klaar en strak. Mooi werk door de bulgaren uit Schiedam!