Dooijewaard Dakkapellen B.V.

Dooijewaard Dakkapellen B.V. beoordelingen (66)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Leusden
    Beoordeeld op 15 jul 2010
    Dakkapel leveren + plaatsen
    Dakkapel is zeer snel geplaatst (6 a 7 uur). Is alleen wel een enorme troep na afloop.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmeloord
    Beoordeeld op 17 jun 2010
    Dakkapel leveren en plaatsen zonder afwerking
    Klus is goed uitgevoerd, de afwerking had iets professioneler gekund.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Emmeloord
    Beoordeeld op 17 jun 2010
    Plaatsen 4 kunstofkozijnen + HR++ glas
    Het is goed uitgevoerd, alleen de afwerking had iets professioneler gekund.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Grave
    Beoordeeld op 29 apr 2010
    Dakkapel en 2 dakramen in Grave
    Indien je dakkapel snel geplaatst wilt hebben dan ben je aan het juiste adres.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bussum
    Beoordeeld op 1 okt 2009
    Dakkapel plaatsen
    Prima vakmannen. Konden op korte termijn dakkapel plaatsen. Dit foutloos en snel gedaan. Zeer tevreden!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heemskerk
    Beoordeeld op 1 jul 2009
    Plaatsen dakkapel 3,9m
    Dooijewaard Dakkapellen zijn vakmannen die snel kunnen werken. Ook keurig volgens afgesproken planning.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Almere
    Beoordeeld op 25 jun 2009
    Kunststof kozijnen
    De klus is prima door 2 mannen uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en houden hen dan ook in gedachten voor evt. andere klussen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Sliedrecht
    Beoordeeld op 14 mei 2009
    dakkappellen plaatsen voor en achterzijde 7.2 m
    hebben bij ons in januari in 2 dagen tijd twee op maat gemaakte dakkappellen van 7 mtr lang geplaatst. prima vakmensen, werken heel hard, goede service verleend. Is bij deze aan te raden, wij hadden geen klachten.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Wateringen
    Beoordeeld op 20 apr 2009
    Dakkapel plaatsen op 2e verdieping
    Onze ervaring met Dooijewaard is erg goed. Een goede dakkapel voor een aantrekkelijke prijs. We zijn erg onder de indruk van het tempo en werkhouding van het (grootste deel van het) team. De gebruikte materialen zijn goed. Heel belangrijk vonden wij dat we in het voortraject steeds snel zijn teruggebeld. Ook belangrijk: een andere (kwaliteits)aannemer voor een andere klus bij ons thuis gaf aan dat het een mooie en goede dakkapel is geworden. Wij zouden Dooijewaard zo weer inhuren. Onze buren hebben ook Dooijewaard gekozen, over een week (26/4/2009) zullen we zien of hun ervaringen vergelijkbaar zijn.