Dooijewaard Dakkapellen B.V.

Dooijewaard Dakkapellen B.V. beoordelingen (66)

• Review door Rob, Utrecht
    Beoordeeld op 14 okt 2013
    2 dakkapellen plaatsen
    Goed uitgevoerde klus en mooi werk afgeleverd.
  • Review door jimmy, Nunspeet
    Beoordeeld op 10 okt 2013
    2 dakkapellen en vliering
    ik ben zeer tevreden over de snelle reactie de duidelijke afspraken die we gemaakt hebben .De vakmanschap en het hoge werk tempo en het nette en schone werk wat ze hebben afgeleverd. Als was ruim op tijd klaar ,niks anders dan lof
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Harderwijk
    Beoordeeld op 4 mrt 2013
    spoed opdracht
    Zeer tevreden met de snelle service, erg aan te raden ik ben blij dat ik voor dooijewaard dakkapellen heb gekozen!! Zeker een aanrader!!...in 2 dagen was alles klaar.
  • Review door Ralph, Barendrecht
    Beoordeeld op 21 nov 2012
  • Review door Lars, Naarden
    Beoordeeld op 15 nov 2012
    Dakkapel voor en achter
    Zeer slecht!! Tekeningen lezen ze niet (of begrijpen ze niet). Ze komen de afspraken niet na conform offerte (gebruiken te licht materiaal). De dakkapel aan de achterzijde is er op last van de gemeente twee keer verwijderd. Hebben meer dan één jaar gedaan over het plaatsen van een dakkapel aan de achter zijde en een dakkapel aan de voorzijde. Wij zijn helemaal NIET tevrden over hen. Onze bouwkundige en adviseur hebben ook aangegeven dat een aannemer zich zou moeten schamen voor deze werkzaamheden. Het enige wat zij wel goed hebben gedaan, het proberen op te lossen. Echter, de tijd welke ze hier voor nodig hebben, meer dan één jaar is niet best. En de afwerking erg slordig. Bij een niewe opdracht, zou ik echt een andere aannemer adviseren!!!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nunspeet
    Beoordeeld op 23 nov 2011
    dakkapel en 2 kunstof kozijnen
    De Mensen die de kozijnen en dakkapel geplaatst hebben zijn echte vakmensen ben erg tevreden over het geleverde werk en het snelle termijn dat ze het konden doen gr h
  • Review door Jeffrey, Almere
    Beoordeeld op 13 nov 2011
    Kunstof dakkapel
    Hebben bij mij een dakkapel geplaatst
  • Review door H., Heerde
    Beoordeeld op 11 sep 2011
    plaatsen dakkapel
    Alhoewel we de opdracht waarschijnlijk niet bij Dooijewaard laten uitvoeren, wilen toch even een positieve referentie geven. Na de opdracht te hebben geplaatst, kregen we al heel snel een duidelijke offerte. Lopende de veranderende ontwikkelingen op de bouwtekening hebben zij steeds weer hun offerte moeten aanpassen. Geen probleem! Ook prijstechnisch zeer goed!