Dakkapel plaatsen op 2e verdieping

Opdrachtnummer:
38900
Type klus:
Dakkapel plaatsen of vervangen
Uitvoer datum:
In overleg

Gedetailleerde omschrijving:

Plaatsen van een dakkapel met een plat dak van 4,5 meter breed en circa 4 meter diep. Het betreft een lessenaarsdak met een hellingshoek van 20 graden. Het huis is gebouwd in 2000. De constructie moet minimaal 60 kg/m2 kunnen dragen ivm een later te leggen isolerende sedumlaag op het platte dak. De dakkapel moet wind- en waterdicht en voldoende geïsoleerdzijn.

Verdiept A-merk RAL 9001 kunststof kozijn van circa 1,50 meter hoog met vijf ramen, waarvan drie naar binnen draaiende kiep/kantelramen en twee vaste ramen met goede ventilatieroosters. Alle ruiten HR++ dubbel glas.

Boeidelen en zijkanten van antraciet grijs Trespa of vergelijkbaar onderhoudsarm materiaal.

Verticaal verlengen van afvoerpijpen van CV, ontluchting en ventilatiesysteem door het platte dak heen. Plat dak afwerken met betumen (geen kiezels nodig).

Afvoer van bouwafval kunnen we evt zelf regelen. Graag alleen reactie van vakmannen met aantoonbare ervaring met plaatsen van (niet-prefab) dakkapellen.

De klus is uitgevoerd door Dooijewaard Dakkapellen

Bekijk profiel

Review van Anoniem

20-04-2009

Onze ervaring met Dooijewaard is erg goed. Een goede dakkapel voor een aantrekkelijke prijs. We zijn erg onder de indruk van het tempo en werkhouding van het (grootste deel van het) team. De gebruikte materialen zijn goed. Heel belangrijk vonden wij dat we in het voortraject steeds snel zijn teruggebeld. Ook belangrijk: een andere (kwaliteits)aannemer voor een andere klus bij ons thuis gaf aan dat het een mooie en goede dakkapel is geworden. Wij zouden Dooijewaard zo weer inhuren. Onze buren hebben ook Dooijewaard gekozen, over een week (26/4/2009) zullen we zien of hun ervaringen vergelijkbaar zijn.

Vergelijkbare opdrachten

Gerelateerde vakmannen