De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Schiedam
    Beoordeeld op 12 feb 2016

Groepenkast vervangen

• Review door R.J.A., Poeldijk
    Beoordeeld op 8 feb 2016

Aanbrengen keukengroep voor inductie in meterkast en aansluiting in...

Prima werk geleverd voor een hele schappelijke prijs.
  • Review door Ceder, Leiden
    Beoordeeld op 6 feb 2016

Vervangen groepenkast

Opdracht geplaatst voor het vervangen van mijn oude groepenkast voor een nieuwe. Dhr. Boekholt had een duidelijke offerte en reageerde zeer adequaat. De afspraak was snel gemaakt en de werkzaamheden zijn perfect uitgevoerd. Communicatie was prettig en duidelijk, werkzaamheden conform afspraak. T.o.v. de opdracht was een extra aardlekschakelaar nodig, deze was inbegrepen in de vaste prijs. Alles werd netjes afgewerkt en opgeleverd. Een vakman die men graag ziet terugkomen.
  • Review door yas, Den Haag
    Beoordeeld op 4 feb 2016

Vervangen groepenkast

Ik heb een week geleden contact gehad met Leo om met spoed een groepenkast te komen vervangen. Leo Heeft toen binnen een week een plekje in zijn agenda weten vrij te maken om voor mij aan de slag te gaan. Hij heeft een nieuwe groepenkast geplaatst voor een super goede prijs in vergelijking met andere klussers. Hij denkt mee en werkt zeer ordelijk en nauwkeurig. Leo bedankt voor de nieuwe groepenkast Groet, Yassine
  • Review door Francoise, Leiderdorp
    Beoordeeld op 29 jan 2016

Electrectra leiding aanleggen en voor inductie kookplaat 2 groepen...

Goede service en snel. Maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Leo heeft veel verstand in wat hij goed. Opdracht duurde zelfs iets langer wat hij niet gerekend heeft. Dus hele goede service ben erg tevreden.
  • Review door Guido, Woerden
    Beoordeeld op 9 jan 2016

Groep bijplaatsen + wandcontactdoos tbv Combi-oven

Leo heeft het werk keurig volgens afspraak uitgevoerd voor een zeer scherpe prijs. We hebben voor Leo gekozen vanwege zijn heldere reactie op onze aanvraag, waarbij hij goed meedenkt en duidelijk aangeeft hoe en waarom het een en ander uitgevoerd zou moeten worden.
  • Review door Laura, Bergschenhoek
    Beoordeeld op 9 jan 2016

Extra stroomgroep in meterkast

Leo heeft prima een nieuwe groep aangemaakt in onze kast en zelfs zonder extra kosten de nog niet aangesloten kabels op de bijbehorende groepen aangesloten. Erg fijn!
  • Review door Susan, Rotterdam
    Beoordeeld op 30 dec 2015

aansluiten IKEA kookplaat op perilex stopcontact

We hadden met spoed iemand nodig om een perilexstekker inc snoer te monteren aan onze inductiekookplaat. Binnen een uur een reactie en dezelfde middag voor zeer redelijke afgesproken prijs gemaakt. En dat in de kerstvakantie! We hadden er niet op durven hopen. Wij zijn zeer tevreden. Heel erg bedankt Leo!
    Beoordeeld op 18 dec 2015

Groepenkast vervangen

Leo kon al na 2 dagen langskomen om de klus te klaren en voor een zeer goede prijs. Hij was in minder dan 2 uur klaar, top!
  • Review door Erik, Klundert
    Beoordeeld op 14 dec 2015

Groepenkast vervangen/aansluiten

Aanrader!! Goeie afspraken, keurig op tijd, werk secuur en netjes afgewerkt. Meerwerk tegen een zeer betaalbare prijs.