De Groepenkastspecialist Leo Boekholt.

De Groepenkastspecialist Leo Boekholt. beoordelingen (716)

• Review door Werkspot-gebruiker uit Veenendaal
    Beoordeeld op 13 apr 2016

Groepenkast vervangen + aanleggen nieuwe groep

Prima geholpen door deze vakman. Goede kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ook een persoon die prettig is in de omgang.
  • Review door Radha, Poortugaal
    Beoordeeld op 4 apr 2016

Aanleggen 3 stopcontacten in meterkast

Leo heeft extra stopcontacten in de meterkast aangesloten. Hij heeft uitstekend werk geleverd! Komt zijn afspraken na en denkt met je mee!
  • Review door Christian, Zevenbergschen Hoek
    Beoordeeld op 1 apr 2016

Vervangen groepenkast

Goedendag mensen, Normaal plaats ik geen review maar Leo is gewoon te goed om waar te zijn. Ik ben uitermate tevreden over het geleverde werk en de omgang met de mens Leo. Ik was ooit leidinggevende over een tiental monteurs en zou willen dat ik dit soort monteur tot mijn beschikking had, dus JA een aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Zwijndrecht
    Beoordeeld op 29 mrt 2016

Stopkontakt plaatsen in meterkast

• Review door Werkspot-gebruiker uit Ridderkerk
    Beoordeeld op 24 mrt 2016

Aansluiten inductieplaat en perilex stekker

Goed werk verricht!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Haarlem
    Beoordeeld op 17 mrt 2016

Aanleggen krachtstroom

De heer Boekholt heeft vandaag een extra groep aangelegd voor een keramische oven. Wij wisten niet wat de beste oplossing was en dachten initieel dat we krachtstroom nodig hadden, dit is een kostbare klus. Gelukkig dacht de heer Boekholt goed mee en bleek er een veel betere oplossing te zijn. Afspraak was snel gemaakt en wij zijn erg tevreden over de klus. Alles ziet er zeer netjes uit en erg vakkundig! Prettige samenwerking. Wij kunnen Groepenkastspecialist Leo Boekholt dan ook van harte aanbevelen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Bergschenhoek
    Beoordeeld op 9 mrt 2016

Groepenkast vervangen (4 groepen) + 1 kookgroep + 1 normale groep d...

Leo heeft de groepenkast vervangen en 3 extra groepen aangelegd waarvan 1 kookgroep. Alles prima afgewerkt! Leo denkt mee en kwam zelf met de oplossing om nog een extra groep aan te leggen dan de oorspronkelijke 2 van de opdracht. Aangezien het een opdracht was met spoed, reageerde Leo heel snel en bood aan om nog dezelfde dag te komen.
  • Review door AA, Hendrik-Ido-Ambacht
    Beoordeeld op 3 mrt 2016

Elektra nieuwbouwhuis aanleggen

Wauw, wat een vakman en wat een service! Afgelopen maandag heb ik een opdracht geplaatst op werkspot en Leo reageerde snel. Diezelfde week kon hij donderdag al komen. Een dag ervoor wijzigde de opdracht en daarmee ook de prijs. We kwamen er niet direct uit en we spraken een richtprijs af. Mocht hij de klus snel af hebben dan vertrouwde ik op zijn betrouwbaarheid dat hij met een eerlijke prijs zou komen. Toen ik thuis kwam was de klus perfect opgeleverd, netjes afgewerkt en ik zag vakmanschap. Daar bovenop kwam dat hij de prijs naar beneden had bijgesteld. Wat een service en wat betrouwbaar! Dit vind je niet snel: zoek je een betrouwbare vakman? Bel Leo Boekholt!
  • Review door Peter, Breda
    Beoordeeld op 26 feb 2016

vervangen oude stoppenkast

Dhr. Leo Boekholt is een vakman die keurig werk levert. Is stipt op tijd en doet zijn werk binnen de afgesproken tijd en neemt dan zelfs nog de tijd om extra advies te geven over een stopcontact. Dit alles voor de vooraf afgesproken (heel eerlijke) prijs. Vooraf kregen we vier mogelijkheden van verdeelkasten keurig voorgerekend waar we zelf uit konden kiezen. Wij kunnen Dhr. Boekholt zeker aanbevelen.
  • Review door Sylvester, Zoetermeer
    Beoordeeld op 15 feb 2016

Stopcontact aanleggen in de meterkast.