Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Marloes, Helmond
    Beoordeeld op 10 okt 2020
    Stucen: 77 m2 wanden; 38 m2 plafonds
    Klus op werkspot gezet en twee dagen later was Cos afbouw al aan het werk. Super fijn was dat! Dacht goed mee, hield zich aan de afspraken, stucwerk ziet er netjes uit. Kortom: wij zijn heel tevreden!
  • Review door Petra, Valkenswaard
    Beoordeeld op 13 sep 2020
    Stucen: 30 m2 wanden; 60 m2 plafonds
    We hadden dringend een stucadoor nodig rondom de bouwvakvakantie. Zelf waren we in Spanje. We plaatsten een oproep op Werkspot en snel kregen we een reactie ,met prijsopgave van Cos Afbouw. Nadat we enkele foto's van de woonruimte hadden gestuurd kregen we meteen reactie en er werd meteen meegedacht. Erg alert ! De opdracht zou uiterlijk 5 september afgerond worden maar uiteindelijk was de klus al 4 dagen eerder klaar. En belangrijk : KLASSE werk . Afspraken werden aangekomen, extra werk werd gedaan. Uiteraard tegen meerprijs. Niets voor niets ,begrijpelijk. Bij een volgend project zal ik Cos Afbouw meteen en direct benaderen. Voor degenen die dit lezen: een aanrader!!!
  • Review door Ralph, Helmond
    Beoordeeld op 14 aug 2020
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Oirschot
    Beoordeeld op 11 aug 2020
    Stucen: 100 m2 wanden
    COS afbouw is snel beschikbaar, werkt snel, komt op tijd en werkt volgens afspraak. Prijs is netjes en er wordt samen met de klant ingemeten. Algemene indruk is hiermee zeer positief. Detailafwerking rondom buizen en in hoeken laat op verschillende plekken te wensen over en afval moest door klant zelf afgevoerd worden, dit had beter gekund.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Schijndel
    Beoordeeld op 20 mei 2020
    Exterior plastering: 68 m2
    Cos is net klaar met het karwei en wat zijn we blij met het resultaat! Cos komt zijn afspraken na: snel met kijken, op afgesproken tijden is ie er en denkt mee met de klant. Het was geen gemakkelijke klus. De buitenmuren moesten gestuct worden en deze buitenmuren waren van diverse materialen met ongelijkheden in de muren. Het pand is dan ook al best oud. Het resultaat is super! Het is warm de afgelopen dagen dus het smeren werd steeds lastiger maar ook hierin dacht hij mee. Hij begon alle dagen heel vroeg en verspreidde het werk over de vroege ochtenden zodat hij het toch kon afmaken. We zijn zo blij met hem en zijn collega dat we hem ook gevraagd hebben voor de binnenkant van de woning dus we zien hem binnenkort weer terug. Wat ook leuk is want Cos en zijn collega zijn leuke mensen! Dank je wel Cos en tot snel.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 27 apr 2020
    Stucen: Gang
    Goede stucwerk, prima prijs!
  • Review door Jesse, Weert
    Beoordeeld op 27 mrt 2020
    Stucen: 70 m2 wanden
    In eerste instantie wilde alleen alle wanden op de begane grond laten stucen. Na overleg samen heb ik besloten ook het plafond en de overloop en hal op de eerste verdieping mee te pakken. Cos afbouw denkt zelf heel fijn mee in het werk en wat beter is voor de klant. Uiteindelijk 135m2 laten stucen en het ziet er allemaal super straks uit! Hele spontane man, en heel betrouwbaar!
  • Review door Bas, Nederweert
    Beoordeeld op 20 feb 2020
    Stucen: 40 m2 wanden
    De waardering zegt genoeg! Prima werk voor een meer dan prima prijs!
  • Review door olav, Oss
    Beoordeeld op 21 jan 2020
    Stucen: 100 m2 wanden
    Ik geef niet vaak reviews maar Cosmir heeft het fantastisch gedaan en ik ben MEER dan tevreden en kan alleen maar reclame voor hem maken! Helder, duidelijk, een vakman en eindelijk iemand die meedenkt (ook als het niet de aangenomen klus betreft) en de prijs wat ook prettig. Niets anders dan LOF en kan het iedereen aanbevelen. Nogmaals dank Cosmir.