Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Paul, Sint-Oedenrode
    Beoordeeld op 29 mrt 2021
    Stucen: 100 m2 wanden; 60 m2 plafonds
    Ik heb Cos als zeer prettig ervaren. Veel en duidelijke communicatie. Denkt mee met oplossingen. En Cos wordt blij van een kop koffie.
  • Review door Lester , Helmond
    Beoordeeld op 23 feb 2021
    Stucen: 16 m2 wanden; 20 m2 plafonds
    Top bedrijf, vriendelijk oprijd mee denkend en niet snel op de tenen getrapt. Ik raad deze vakmannen zeker aan!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Asten
    Beoordeeld op 21 feb 2021
    Stucen: 100 m2 wanden; 50 m2 plafonds
    Bestaande woning gekocht waarbij er 3 slaapkamers, de hal en de overloop onder handen genomen moest worden. Via de werkspot de klus aangeboden waarna ik na een paar minuten al contact had met Cos. Vriendelijke en duidelijke man waar ik goede afspraken mee kon maken op korte termijn. 4 dagen later waren de mannen van COS afbouw al aan het werk bij mij. Aardige lui welke vakwerk hebben geleverd! Ik ben enorm blij met het resultaat. Martijn
  • Review door Pascal, Venlo
    Beoordeeld op 20 jan 2021
    Stucen: 40 m2 muren; 35 m2 plafonds
    Cosmir is van te voren niet komen kijken en dan kan hij voor verassingen komen te staan. Cos was niet tevreden met de muren die hij moest stucen. Het moest allemaal veel dikker erop gesmeerd worden en het was net allemaal wat meer werk. Maar naar overleg heeft hij het toch uitgevoerd tegen een kleine meerprijs. Ik kan me voorstellen dat Cos niet altijd kan komen kijken, maar het blijft dan een risico. Uiteindelijk zal ik hem wel zeker aanraden en dit heb ik al gedaan bij bekende van mij!
  • Review door Monique, Maarheeze
    Beoordeeld op 7 jan 2021
    Stucen: 20 m2 wanden; 15 m2 plafonds
    Vandaag hebben wij onze serre door Cos afbouw laten stuken. Waren keurig op tijd en hebben mooi werk afgeleverd. Over een aantal maanden moet onze woonkamer ook gestuukt worden en dit laten wij zeker door Cos afbouw doen.
  • Review door I., Deurne
    Beoordeeld op 30 dec 2020
    Stucen: 35 m2 wanden; 2 m2 plafonds
    De stucadoors van Cos afbouw hebben keurig werk geleverd. Binnen twee dagen na het plaatsen van de opdracht gingen zij al aan de slag. Duidelijke communicatie, vriendelijke stucadoors.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Son en Breugel
    Beoordeeld op 23 dec 2020

Deze opdracht is niet door ons uitgevoerd

Reactie geplaatst 23 dec 2020
  • Review door Jeroen, Hapert
    Beoordeeld op 15 dec 2020
    Stucen: 56 m2 wanden; 31 m2 plafonds
    Cos kon ons op zeer korte termijn helpen en heeft prima werk geleverd. Uiteindelijk bleek het meer werk te zijn (mijn fout) maar ook dit is keurig opgelost. Contact verloopt prettig, hij pakt snel de telefoon om overleg te plegen als dit nodig is en hield ons goed op de hoogte. Uiteindelijk was de complete klus 2 weken eerder klaar dan gepland, heel erg fijn! Volgende jaar gaan we waarschijnlijk de huiskamer doen en dan weet ik wie ik ga bellen.
  • Review door Matthijs, Velden
    Beoordeeld op 28 nov 2020
    Stucen: 65 m2 wanden
    We hadden op korte termijn een stukadoor nodig voor uiteindelijk 90 m2. Er werd zeer snel gereageerd op de vraag en konden snel een afspraak maken. Altijd keurig op tijd aanwezig, keurig gewerkt en mooi resultaat. Vriendelijke kerels!!!