Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Elles, Duiven
    Beoordeeld op 25 apr 2013
    dichtzetten naden gipsplaten en stuken
    Wij zijn erg tevreden over COS Afbouw! Ze waren snel beschikbaar. Vanochtend was het vroeg dag 7.15 uur waren de stucadoors er. Ze hebben netjes gewerkt en alles gaat in goed overleg. Vriendelijke en harde werkers, kortom super tevreden! Wij raden deze mannen zeker aan! Heerlijk dat het project in 1 dag klaar is. Bedankt!!!
  • Review door marian, Vlodrop
    Beoordeeld op 23 apr 2013
    stuken
    Door dat een andere persoon (BAKI niet op kwam dagen en niets van zich lied horen) .Had ik met spoed iemand nodig. Door dat COS AFBOUW snel en prijs goed reageerde. Ben ik met hun in zee gegaan. Uit geleegd wat ik wilde en wat het probleem was. Maandag en dinsdag gekomen. Op de dag zelf, was ik (als mijn vriend) verder van het werk er niet bij. Maar ze waren op tijd en zijn begonnen, wij naar ons werk. En ja, meen had een probleem die ze zelf opgelost hebben. Ik kwam eerder terug dan ik dacht. Was ook goed, mij vertelde wat voor probleem er was.Ik was blij dat ze zelf een oplossing hadden bedacht. Ja, dan kost het wel wat meer. Maar goed, ook bood hij aan om de gang er bij te doen voor een goed prijsje. Dus nu is woonkamer ,eetkamer , hal met alle plafons gedaan. Deze mensen zijn echt een aanrader, en ze denken met je mee. Werker vrij netjes, voor een stukadoor. Heb veel slordige mensen mee gemaakt. Mocht ik nog eens een klus hebben bel ik ze weer. Jongens helemaal top. Ja, mijn vriend was blij met het eind resultaat.
  • Review door Frank, Uden
    Beoordeeld op 5 apr 2013
    Slaapkamer stucen met spoed
    op donderdag gebeld en vrijdagochtend om 7.00 uur stonden ze al voor de deur. begin van de middag was alles netjes klaar en schoon opgeleverd. werkte erg netjes en waren zeer vriendelijk. zeker een aanrader voor de volgende keer!!!
  • Review door Harm, Bergeijk
    Beoordeeld op 29 mrt 2013
    Reparatie werk
    Goed, netjes werk en alles in goed overleg.
  • Review door rene, Bakel
    Beoordeeld op 26 mrt 2013
    stuken van wanden
    ging echt razend snel.ze kwamen s morgens met 3 man.hebben het nodige op de grond gelegd en afgeplakt en zijn met een pomp aan de gang gegaan.alles in 1 dag klaar!dus we waren snel uit de rommel!
  • Review door erkan, Helmond
    Beoordeeld op 15 mrt 2013
    Spoed
    Werkt alles goed af heel fijn mens om mee te praaten en mee tedenken Prijs was zeer goed
  • Review door Coen, Helmond
    Beoordeeld op 14 mrt 2013
    Muurtje stucen
    Net werk afgeleverd (zoals afgesproken) en denkt goed mee, als ik weer wat meer muurtjes heb om te stucen mag hij zeker terug komen.
  • Review door Tim, Mijdrecht
    Beoordeeld op 8 mrt 2013
    Slaapkamer /overloop
    Cos afbouw heeft veel rommel gemaakt niets afgedekt en ons met het afval laten zitten.
  • Review door Christian, Nijmegen
    Beoordeeld op 16 feb 2013