Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Walter, Est
    Beoordeeld op 10 feb 2022
    Plafond: 36 m²; Nieuw plafond plaatsen
    Snelle reactie, prettige communicatie, kwalitatief super werk geleverd in relatief korte tijd. Toppertjes!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Eindhoven
    Beoordeeld op 3 nov 2021
    Stucen: Woonkamer, Gang, Keuken; 44 m² wanden; 49 m² plafonds
    DOE GEEN ZAKEN MET DEZE MENSEN!! Stucwerk ronduit slecht uitgevoerd. Strijklicht is onmogelijk omdat er overal putten en streken in zitten. Bovendien alles behalve vlak. Het plafond lijkt een maanlandschap. Deze mensen zijn absoluut geen vakmannen. Bovendien onverzekerd bij schade. Helaas bij ons het geval geweest en zitten nu zelf met de schadepost.

stukwerk was gewoon goed, meneer wilde schade van hun zelf op mij verhalen dat gaat hem natuurlijk niet worden, nu kan meneer niet winnen of dubbel onvangen, meneer had schade ook via zijn eigen verzekering opgegeven... BTW u heeft mij nog niet eens betaald hoe durf je deze referentie te zetten.. zoals u weet gaat dit over enkele dagen uit handen. gelukkig heb ik wel genoeg tevreden klanten die de verzekering niet op licht, zie meerdere referenties, zoals u ziet zijn deze al jaren erg tevreden over ons bedrijf!

Reactie geplaatst 3 nov 2021
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Helmond
    Beoordeeld op 5 okt 2021
    Stucen: Zolder; 34 m2 wanden; 13 m2 plafonds
    De afspraak was snel gemaakt en hij kon snel beginnen voor een nette prijs. In een dag is de klus afgerond. Het stucwerk ziet er over het algemeen netjes uit al is er op sommige plekken nog een stukje gaasband zichtbaar gebleven. Na het stucwerk zelf geschuurd te hebben en geschilderd is het een prima eindresultaat.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 21 sep 2021
    Stucen: Slaapkamer(s), Gang
    RaRa gang van zake. Belt op, we komen prijs overeen. We prikken een datum. Vindt het vervolgens te weinig en vraagt meer dan eerder besproken. En ziet van de klus af.
    (Bewerkt op 22 sep 2021)

Omdat er spraken is van miscommunicatie, slaapkamers,gang, dus nam ik dat ook aan. (zo staat het er ook ) uiteidelijk gaat het over 1 slaapkamer. Er word niet begrepen aan jullie kant dat ik daar mijn kosten niet uit kan trekken personeel brandstof materialen. Was fijn geweest als de klus duidelijk was.. dus al met al ik moet onder de prijs gaan werken anders krijg ik 2 sterren ondanks het werk niet is uitgevoerd, Bedankt!

Reactie geplaatst 22 sep 2021
  • Review door Rob, Weert
    Beoordeeld op 21 aug 2021
    Stucen: Woonkamer, Slaapkamer(s), Reparatie stucwerk garage; 86 m2...
    De heren zijn drie dagen bij ons geweest. Ze namen snel contact op en konden de klus op korte termijn uitvoeren. Alles werd netjes afgeplakt. Het zijn snelle en nette werkers. Het resultaat ziet er goed en strak uit. Ze hebben de kamers direct klaargemaakt, maar één voor één afgewerkt. Wij zouden ze een volgende keer weer vragen.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Vlodrop
    Beoordeeld op 11 aug 2021
    Stucen: 25 m2 wanden; 30 m2 plafonds
    Afgelopen december heeft Cos Afbouw bij mij de keuken gestuct, zowel de wanden als plafonds. Zeer tevreden over de snelle uitvoering van de werkzaamheden en de goede kwaliteit van het opgeleverde werk. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. Kortom, een echte aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Nijmegen
    Beoordeeld op 28 jul 2021
    Stucen: Slaapkamer(s); 115 m2 wanden; 40 m2 plafonds
    Wij hadden met spoed een stukadoor nodig. Na het plaatsen nam Cos afbouw binnen 5 minuten contact met ons op. Cos afbouw komt al zijn afspraken na, levert prima werk en is betrouwbaar. Wij raden Cos afbouw zeker aan!