Cos afbouw V.O.F.

Cos afbouw V.O.F. beoordelingen (210)

• Review door Carry, Veghel
    Beoordeeld op 17 nov 2022
    Stucen: 50 m² wanden; 60 m² plafonds; Woonkamer, Keuken
    Ze hebben ontzettend goed werk geleverd. Ze konden snel beginnen, kwamen vooraf netjes even kijken wat nodig was en hebben alles daarna heel netjes gestuct volgens afspraak. Het was uiteindelijk meer dan ik inschatte maar dat was niet erg. Vriendelijke mannen die netjes werken. We bellen ze snel weer bij ons volgend project. Een aanrader!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Beek en Donk
    Beoordeeld op 13 nov 2022
    Stucen: 200 m² wanden; 100 m² plafonds; Hele woning, Ook gipsplaten...
    Heel tevreden over Cos en zijn team. Er werd goed & snel gewerkt, en hij was flexibel met zijn planning toen die van mij niet soepel liep :) Duidelijke, eerlijke communicatie en prettig meedenken. Strak stucwerk en stralend wit latex, erg blij mee!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Den Bosch
    Beoordeeld op 10 okt 2022
    Stucen: Gang, trap, overloop + plafond
    Hele vriendelijke en bekwame vakmannen. Kwamen keurig op tijd, werken vlot door en hebben strak werk afgeleverd. Ook alles heel netjes afgeplakt zodat er niet veel rotzooi overbleef. Wel even opletten dat je heel nauwkeurig aanwijst wat er gestuct moet worden, ook kleine stukjes die heel logisch lijken om mee te nemen, want anders wordt het overgeslagen. Al met al zeker aan te raden voor je stucwerk klus!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Heythuysen
    Beoordeeld op 29 mrt 2022
    Stucen: 90 m² wanden; 30 m² plafonds; Slaapkamer(s)
    Netjes elke dag hier op afgesproken tijd. Stucwerk ziet er eerste instantie goed uit. Communicatie verliep snel en gemakkelijk. Ze hebben duidelijk van te voren aangegeven wat wel en niet meegenomen wordt (afval zelf bijvoorbeeld afvoeren). Prijs prima op orde.
  • Review door Mark, Oirschot
    Beoordeeld op 16 mrt 2022
    Stucen: 60 m² wanden; Woonkamer
    We hebben onze complete benedenverdieping laten stucen en een deel van bovenverdieping. Alles bij elkaar zo'n 300m2. In iets meer dan een week waren ze klaar en het resultaat mag er zijn. Alle wanden waren erg strak afgewerkt, het ziet er nu een stuk netter uit. Wel moet je erg precies aangeven wat je precies wil hebben, zo had ik ook gevraagd de badkamer uit te vlakken, maar daar hadden ze niet de juiste stucmortel voor meegenomen. Ook waren ze ervan uit gegaan dat er nog geen vloerbedekking in de woning lag dus hadden ze de eerste dag geen stucloper mee. Uiteindelijk in goed overleg besloten het uitvlakken van de badkamer door de tegelzetter te laten doen. En een paar dagen later was alsnog alles afgeplakt. De communicatie kon, (ook vanuit mijn kant) beter, maar ik ben zeker tevreden met het werk dat Cos Afbouw geleverd heeft!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Maastricht
    Beoordeeld op 26 feb 2022
    Stucen: 100 m² wanden; Woonkamer, Slaapkamer(s), Gang
    Uiteindelijk was de klus groter dan vooraf bedacht, dit was gelukkig geen probleem. Communicatie verliep prettig, kwam alle afspraken perfect na. We zijn erg blij met het resultaat van het stucwerk. Hier en daar wel wat spatten op kozijnen etc, echter is dit denk ik onvermijdelijk bij stucwerk.