Bouwservice Huls
Bouwservice Huls
Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews

• Wouter, Zwolle

Beoordeeld op 26 apr 2019
    Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Aanschaf deur...
    Kromgetrokken achterdeur vervangen door een nieuwe solide deur die weer zeer precies aansluit in het kozijn. Snelle en makkelijke communicatie met Bert, hij is nauwkeurig werk en fatsoenlijk in gedrag. Kortom, betrouwbare partij die ik in de toekomst voor soortgelijke en aanverwante klussen ook zal vragen om een voorstel.
  • Kees, Vreeland

Beoordeeld op 2 feb 2019
    3x deurkozijn in dragende muur maken
    Plezierig samenwerken. Overleg over het uitvoeren van het werk waarbij kennis en vakmanschap werd ingebracht door Bert. Meerwerk was geen probleem en is in goed overleg uit gevoerd.
  • Niels, Zwolle

Beoordeeld op 10 jan 2019
    Tussenwand plaatsen met deur
    Zeer netjes werken en een man van zijn woord. Zelfs de andere vakmannen lieten merken dat het allemaal zo netjes afgewerkt was. Bert neemt de tijd voor zijn werk en werk met goede materialen.
  • Anoniem, Deventer

Beoordeeld op 26 sep 2018
    Plaatsen balk draagmuur
    Professioneel werk, goede afspraken en plezierige communicatie.
  • Robbert, Loosdrecht

Beoordeeld op 5 sep 2018
    Twee draagmuren verwijderen
    Bert is vanaf het eerste contact erg toegankelijk en snel geweest in de communicatie. In aanloop naar de klus heeft hij per mail veel meegedacht en was zelfs tijdens zijn vakantie bereid om te overleggen om onze verbouwing zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen. Hij kwam afspraken na, was op tijd en heeft de werkzaamheden netjes uitgevoerd. Wij zijn erg blij met het resultaat en de manier waarop hij de klus heeft geklaard. Wij kunnen Bert dan ook van harte aanbevelen!
  • Anoniem, Arnhem

Beoordeeld op 21 jun 2018
    Woonkamer(Bewerkt op 23 jun 2018)
  • D, Almelo

Beoordeeld op 11 mei 2018
    Draagmuur keuken doorbreken en stalen balk plaatsen.
    Voorbereiding open keuken. Draagmuur doorgebroken, balk geplaatst, deur en kozijn verwijderd en gat met snelbouwblokken dichtgemaakt. Bert levert vakwerk. Communicatie loopt vlot, soepel en goed. Als ik weer een dergelijke klus heb dan zoek ik Bert op.
  • Joan, Deventer

Beoordeeld op 10 mei 2018
    multiplex voordeur vervangen
    Uitvoering is goed afgestemt op wensen. Vlot en vakkundig uitgevoerd regen goede prijs