Bouwservice Huls
Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews

• antoine, Arnhem

Beoordeeld op 9 nov 2019
    Bint: Bint vervangen
    Bouwservice Hulst levert vakwerk. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit, communicatie en professionaliteit.
  • Marco, Zwolle

Beoordeeld op 15 okt 2019
    Buitendeur plaatsen: 1 deur; Nieuwe deur installeren, Gat uit muur...
    Bert heeft bij ons in onze woonboerderij een deurkozijn gemaakt en een deur afgehangen. Het ging niet om een standaard kozijnmaat, maar om een afwijkende. Bert heeft dit keurig uitgemeten en het kozijn laten maken. Binnen relatieve korte tijd had Bert tijd en was binnen een dag klaar. Gat uit de muur gezaagd en ziet er strak uit. Kozijn en deur hangen er perfect in. Hij is vriendelijk in de omgang en is goed in de communicatie. Er waren een paar kleine dingetjes ter verbetering en dat heeft Bert zonder enig probleem goed opgelost. Wij zijn tevreden en bevelen Bert bij iedereen aan.
  • Onno, Vaassen

Beoordeeld op 5 okt 2019
    Raamkozijnen: 1 kozijn; Draaikozijnen
    Bert levert erg goed werk en denkt zeker mee aan een goede oplossing. Wij wilden een niet standaard afwerking van de muur, transparant gelakte OSB platen, en dat heeft hij prima opgepakt. Volgend jaar willen we openslaande deuren in de achtergevel en dan gaan we Bert zeker weer vragen.
  • Jikke, Zwolle

Beoordeeld op 22 mei 2019
    Raamkozijnen repareren: 1 raam; Kozijn
    Goed werk geleverd, mooier dan we hadden verwacht Alles ook netjes opgeruimd Voor herhaling vatbaar
  • Diederik, Noordscheschut

Beoordeeld op 2 mei 2019
    Sparing voor raamkozijn maken
    Vanaf het begin af aan, al snel contact kunnen krijgen met Bert. De afspraken waren duidelijk en alles is netjes nagekomen. Bert is een aardige, sympathieke en eerlijke vent! De klus is zeer netjes uitgevoerd, de handelingen waren erg accuraat en zorgvuldig. Kortom, geen puntje om op aan te merken, en uiteraard erg blij met het resultaat.