Bouwservice Huls
50 reviews

Rémon, Meppel

Beoordeeld op 30 mrt 2024

Buitenmuur: 60 cm B; 120 cm H

Goede communicatie, initiatief tot zaken regelen met derde partij prima in orde. Resultaat na herstel beter als situatie ervoor.

Werkspot-gebruiker uit Veenhuizen

Beoordeeld op 27 nov 2023

Gaten boren: 2 gaten; Ventilatie

Snel contact en de klus is snel en professioneel uitgevoerd.

Bianca, Zwolle

Beoordeeld op 16 jun 2023

Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer

Het werk is netjes en in iets meer dan een dag uitgevoerd. Ik vraag me wel af hoe hij t werk in zijn eentje had willen doen. Bij toeval was mijn man die dag thuis omdat hij de dag ervoor een nachtdienst had gedraaid en dat was maar goed ook. Ik denk niet dat ie t kozijn had kunnen plaatsen in zijn eentje. Maar zeker een vriendelijke meneer en een nauwkeurige werker. Erg tevreden met het resultaat.

Marlous Rosegaar, Meppel

Beoordeeld op 9 okt 2022

Plafond: Gipsplaten plaatsen

Bert heeft in mijn woning het plafond opnieuw afgetimmerd met gipsplaten. Het resultaat is heel netjes geworden. Bert communiceert duidelijk en denkt mee met de klant over oplossingen wanneer er keuzes moeten worden gemaakt. Ik raad Bouwservice Huls zeker aan.

Nikki, Nijverdal

Beoordeeld op 18 apr 2022

Bint: 2 hoogte; Bint plaatsen

Goede communicatie, geen gedoe en snel net werk geleverd.

Benjamin, Arnhem

Beoordeeld op 29 apr 2021

Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen

Goeie service, aardige gozer, fijne cimmunicatie. Bert heeft meegedacht en extra werk gedaan t.o.v. de opdracht. Een aanrader voor elke klus!

Berend, Dedemsvaart

Beoordeeld op 28 mrt 2021

Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen

We zijn erg tevreden met het werk wat Bert heeft geleverd. Het resultaat is boven verwachting.