Bouwservice Huls
Beoordeling: 4.9 van 54.9550 reviews

• Rémon, Meppel
    Beoordeeld op 30 mrt 2024
    Buitenmuur: 60 cm B; 120 cm H
    Goede communicatie, initiatief tot zaken regelen met derde partij prima in orde. Resultaat na herstel beter als situatie ervoor.
  • Werkspot-gebruiker uit Veenhuizen
    Beoordeeld op 27 nov 2023
    Gaten boren: 2 gaten; Ventilatie
    Snel contact en de klus is snel en professioneel uitgevoerd.
  • Bianca, Zwolle
    Beoordeeld op 16 jun 2023
    Huisrenovatie: Woonkamer / eetkamer
    Het werk is netjes en in iets meer dan een dag uitgevoerd. Ik vraag me wel af hoe hij t werk in zijn eentje had willen doen. Bij toeval was mijn man die dag thuis omdat hij de dag ervoor een nachtdienst had gedraaid en dat was maar goed ook. Ik denk niet dat ie t kozijn had kunnen plaatsen in zijn eentje. Maar zeker een vriendelijke meneer en een nauwkeurige werker. Erg tevreden met het resultaat.
  • Marlous Rosegaar, Meppel
    Beoordeeld op 9 okt 2022
    Plafond: Gipsplaten plaatsen
    Bert heeft in mijn woning het plafond opnieuw afgetimmerd met gipsplaten. Het resultaat is heel netjes geworden. Bert communiceert duidelijk en denkt mee met de klant over oplossingen wanneer er keuzes moeten worden gemaakt. Ik raad Bouwservice Huls zeker aan.
  • Nikki, Nijverdal
    Beoordeeld op 18 apr 2022
    Bint: 2 hoogte; Bint plaatsen
    Goede communicatie, geen gedoe en snel net werk geleverd.
  • Benjamin, Arnhem
    Beoordeeld op 29 apr 2021
    Bint: 4 hoogte; Bint plaatsen
    Goeie service, aardige gozer, fijne cimmunicatie. Bert heeft meegedacht en extra werk gedaan t.o.v. de opdracht. Een aanrader voor elke klus!
  • Berend, Dedemsvaart
    Beoordeeld op 28 mrt 2021
    Bint: 3 hoogte; Bint plaatsen
    We zijn erg tevreden met het werk wat Bert heeft geleverd. Het resultaat is boven verwachting.