Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Willem Jacob, Dronten
    Beoordeeld op 15 jul 2024
    Dakrenovatie: 50 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Plat dak vervangen. Op mijn huis lag pvc dakbedekking, jaren geleden was dit het vernieuwende dakbedekking. na een aantal lekkages het dak laten vervangen door Bess dakbedekking met bitumen. Afspraak gemaakt en door het weer kon het niet doorgaan, afgelopen week is het vervangen. Door mijn werk kon ik er niet bij zijn maar had vertrouwen dat het goed komt. Het hele dak is vernieuwd en ziet er heel netjes uit. Weer vertrouwen voor vele jaren. Ze geven 10 jaar garantie.
  • Review door Outenaar, Dronten
    Beoordeeld op 12 jul 2024
    Dakrenovatie: Reparatie werkzaamheden; Plat dak
    Deze dakdekkers zijn toppers in communicatie, advies, flexibiliteit, voorbereiding en uitvoering! Na aanvraag gedaan te hebben bij meerdere werkspot specialisten hadden wij bij Bess het beste gevoel en het juiste advies. Prettig om te kunnen sparren! Het resultaat mag er zijn, zie de bijgevoegde foto's. Hartelijk dank mannen!
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Leeuwarden
    Beoordeeld op 11 jul 2024
    Dakrenovatie: Dak lekkage; Plat dak
    Zeer vlot en netjes uitgevoerde klus door vriendelijke dakdekker.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Akersloot
    Beoordeeld op 4 jul 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Alles verliep ongeveer wel zoals ik had gehoopt. Heel blij met de manier van communiceren. Goede vlotte vakman!
  • Review door Pieter, 't Zand
    Beoordeeld op 26 jun 2024
    Dakrenovatie: Dakrenovatie; Plat dak
    Vanaf het moment dat ik de klus op Werkspot had gezet al meteen een reactie. Ze konden ook al dezelfde week de klus oppakken. Prima communicatie en het resultaat van de werkzaamheden is uitstekend. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
  • Review door Cynthia, Aalsmeer
    Beoordeeld op 17 jun 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel heeft alle platte daken bij ons vervangen. Ik ben erg blij met hoe hij te werk gaat. De communicatie is helder, afspraken worden goed nagekomen en Roel adviseert en denkt mee waar nodig, waarbij ik wel het gevoel heb dat hij vanuit de klant denkt, en niet alleen vanuit commercie. De daken zien er weer top uit, ik zou Roel 10 sterren geven als die optie er was.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Lemmer
    Beoordeeld op 29 mei 2024
    Dakrenovatie: 70 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Er is prima werk geleverd, komen afspraken na. Tevens heb ik een duidelijke offerte ontvangen. Werken snel en netjes.Werk betrof twee garagedaken, die naast elkaar liggen. De buurman was ook erg tevreden.
    (Bewerkt op 26 jun 2024)

Hallo Gerrit, Ik ben door jullie ingehuurd maar moet het werk nog uitvoeren dus ik denk dat er iets mis gaat. Groet Roel

Reactie geplaatst 29 mei 2024