Bess Dakwerken

Bess Dakwerken beoordelingen (248)

• Review door Nick, Bovenkarspel
    Beoordeeld op 22 mei 2024
    Dakrenovatie: 25 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Lekkage als gevolg van de vele regenval van de afgelopen dagen boven mijn eetkamer en garage. Om de lekkage snel te verhelpen de klus op werkspot gezet. Binnen een tijdsbestek van 10 minuten na plaatsen nam Bess Dakwerken telefonisch contact met mij op. Ze zijn dezelfde dag komen schouwen en hebben de complete dak renovatie van 35m2 direct kunnen uitvoeren. Naast de snelle service ook nog wat toelichting gekregen op de situatie en wat bleek er was op meerdere plekken lekkage. Gelukkig ben ik er door de vakkundigheid van deze vakmensen goed vanaf gekomen. Top!
  • Review door Bert, Urk
    Beoordeeld op 21 mei 2024
    Dakrenovatie: 41 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Snelle reactie en op korte termijn is de klus geklaard. Het ziet er prima uit en binnen 4 uur waren ze klaar. Zeker aan te raden. De m2 waren uiteindelijk iets minder dan mijn eerst aangegeven 41m2
  • Review door Domenica, Makkum
    Beoordeeld op 18 mei 2024
    Dakrenovatie: 70 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Heren denken fijn met je mee, komen hun afspraken na en leveren mooi en strak werk! Zeker een aanrader!
  • Review door AnneMarie, Ouderkerk aan de Amstel
    Beoordeeld op 2 mei 2024
    Dakrenovatie: 30 m²; Dak lekkage; Plat dak
    Zeer plezierig contact, vriendelijk en snel. Pakt door en hij houdt je goed op de hoogte tijdens de klus met foto’s en appjes. Hij kwam zijn afspraken na en paste de factuur niet aan ondanks dat het werk aanzienlijk meer werk was dan van te voren ingeschat. Dak ziet er netjes uit! Kortom, top vakman
  • Review door Maurice, Hoofddorp
    Beoordeeld op 2 mei 2024
    Dakrenovatie: 38 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    1e contact goed, 2e contact goed. 3e contact had ik het idee daar kan ik een biertje mee doen. Maar het belangrijkste. Alles volgens afspraak geregeld en ze hebben super werk afgeleverd. top gasten. Ik ben super tevreden. Een super aanrader.
  • Review door Werkspot-gebruiker uit Huizen
    Beoordeeld op 29 apr 2024
    Dakrenovatie: Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel en compagnon hebben uitstekend werk verricht. Duidelijk communicatie over werkzaamheden en prijs, dakbedekking professioneel vervangen en niet onbelangrijk.. persoonlijke en vriendelijke benadering. Kortom een aanradar!
  • Review door Bob Walter , Castricum
    Beoordeeld op 29 apr 2024
    Dakrenovatie: 32 m²; Dakbedekking vervangen; Plat dak
    Roel heeft Dak van circa 75m2 gelegd naar volle tevredenheid. Prima communicatie afstemming en overleg gehad met Roel. Ik beveel hem zeker aan!